Fantastisk fund: Nu styrtdykker prisen

Foto: Shutterstock.com

Det viste sig at være rigtig godt nyt, da Helsingør Kommunes beredskab skulle tømme en gammel lade. I laden gjorde de nemlig et fantastisk fund, som nu får prisen på håndsprit til at styrtdykke.

Tilbage i februar skulle Helsingør Kommunes beredskab rydde en gammel lade ved Skibstrups Genbrugsplads, og deres fund, var på daværende tidspunkt ikke noget, der fik folk til at klappe i hænderne.

Det gør de til gengæld i dag.

Læs også

Supermarked råber op: Er dette nødvendigt?

Fundet viste sig at være intet mindre end en masse dunke, der alle indeholdte 25 liter ren sprit, sprit der hurtigt kunne bruges til at lave håndsprit.

Fundet blev gjort inden coronaudbruddet for alvor startede i Danmark, og derfor tænkte man ikke på vigtigheden af fundet dengang. Til gengæld kan man mærke effekten af fundet nu, da prisen på håndsprit styrtdykker.

Det er den lokale virksomhed i Helsingør, Nordcoll, der normalt fremstiller lim og hærdningsprodukter, som i stedet er blevet tilbudt at forvandle det rene sprit til håndsprit.

Den ordre tog de naturligvis imod.

Prisen falder helt vildt

“Nu skulle der bare ske noget, og derfor var det fantastisk, at en lokal virksomhed har løftet den store samfundsopgave sammen med os. Det tager tid at omstille en produktion, men de lykkedes med at gøre det på kun fem dage,” lyder det fra beredskabschef Søren Lundhild iføge SN.dk.

Produktet blev sat i gang den 20. marts, og allerede fem dage efter, modtog Helsingør Kommunes Beredskab intet mindre end 1.000 flasker med håndsprit. Den håndsprit blev fordelt ud til ældreområdet i kommunen, og det har har vist sig at have en yderst positiv økonomisk påvirkning.

Helsingør Kommune oplyser nemlig, at fundet af spritdunkene i den gamle lade, har resulteret i, at indkøbsprisen på en flaske håndsprit nu er faldet fra 211 kroner til 11 kroner.

Læs også

Pas på: Åben ikke døren for denne kvinde

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip