Fik vanvittig besked under køretur med bror: Troede det var telefonfis

Foto: Shutterstock.com

En mand blev i går ringet op, mens han var ude at køre i bil med sin bror. Han troede først det var telefonfis, men da det gik op for ham, at vedkommende i den anden ende af røret talte sandt, gik han helt amok.

Fredag aften blev tallene 11,18,23,29,32 og to stjernetal 3, 7 udtrukket i det europæiske lotteri Eurojackpot. Puljen, der igennem de senest uger blot har vokset sig større og større og var nået op på 310.785.127 kr. og gik til en dansker fra Roskilde Kommune. Han havde købt 20 rækker på sin telefon i løbet af ugen og havde ikke skænket det en tanke siden.

Vinderen, som er en mand, vidste indtil lørdag eftermiddag således ikke, at han fra nu af kan kalde sig Danmarkshistoriens 2. største Eurojackpotmillionær, og at hans liv fremover bliver på første klasse som ægte Eurojackpot-rig.

Læs også

Afblæser stor genåbning i april: "Glem det"

"Han var ude at køre en tur med sin bror og var meget skeptisk til at starte med. Han troede jo, at jeg lavede fis med ham. Men jeg fik ham til at logge sig ind på sin spilkonto på telefonen, og der kunne han jo se, at det var rigtigt. Og så var der en del råben og skrigen i røret, siger Vicki Lindahl Tillebæk," der arbejder i Danske Spils Kundecenter.

Den nybagte mangemillionær vil gerne være anonym, men oplyser, at det – måske ikke overraskende, er det vildeste, der er sket i hans liv, og at han har svært ved at sætte ord på sin glæde.

"Han fortalte, at han lige havde kørt forbi en Ferrari-forhandler, og havde talt med sin bror om, hvor vildt det kunne være at eje sådan en, så det skulle ikke undre mig, hvis de vendte om," lyder det fra Vicki Lindahl Tillebæk, og hun fortsætter:

"Det var virkelig rørende at mærke de to brødres glæde. Vinderen fortalte, at familien altid har arbejdet virkelig hårdt for deres penge, så det var tydeligt, at dette var helt ubeskriveligt for dem."

Læs også

Umut i modvind: Kaldte kvinder for 'ludere'

 

 

Dagens Gossip