Fødevarestyrelsen tilbagekalder pølser: Uegnet til at spise

Foto: Shutterstock.com

Fødevarestyrelsen har tilbagkaldt et større parti pølser, da produktet kan indeholde plastik, og dermed ikke egner sig som føde.

Vejret har efterhånden givet anledning til at grille mange gange, og derfor er der sikkert også en del dansker, der allerede har handlet godt ind med pølser til grillen.

Hvis du er blandt dem, så bør du lige tage et ekstra godt øje på de pølser, som du har købt, da det kan være, at du har fået fat i en dårlig produktion.

Læs også

Corona rammer formentlig hårdere, hvis du mangler dette vitamin

Produktet der er tale om, at en løgpølse fra Slagter Norlyk ApS, som er blevet solgt i butikker over det meste af landet. Butikkerne der har solgt produktet er ABC-butikkerne, og de ligger følgende steder:

ABC Holsted, ABC Glamsbjerg, ABC Brædstrup, ABC Gram, ABC Rødding, ABC Billund, ABC Tørring, ABC Vamdrup, ABC Videbæk, ABC Herning, ABC Tarm, ABC Ulfborg.

Har du løgpølser i dit køleskab eller fryser, så skal du se, om det er dette produkt, du har købt.

Det er denne pølse

Navn: Løgpølse
Nettoindhold: 300gr.
Produktionsdato: 06.05.2020
Pakkedato: 07.05.2020
Sidste anvendelsesdato: 06.06.2020
Lot nummer: 192001
EAN-stregkode nr.: 206025

Årsagen til at pølserne kaldes tilbage skyldes, at der er risiko for, at der er plastik i produktet. Pølserne er derfor uegnet til konsum.

Fødevarestyrelsen opfordrer derfor til, at du tager tilbage med pølserne til den butik, hvor du har købt dem, eller at du kassere produktet.

Læs også

Disse danskere kan se frem til 10.000 skattefrie kroner fra regeringen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip