Folk kan ikke tro deres egne øjne: Rema 1000-købmand tilbyder det ganske gratis

21/09/2023 12:31

Emil Martesen

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Rema 1000-købmanden tilbyder det ganske gratis.

Mest læste i dag

Der er løbet meget vand i åen siden det tilbage i december så dagens lys, at Rema 1000 overtager et hav af Aldi-butikker, hvis danske eventyr lakker mod enden.

Og i skrivende stund er et hav af butikkerne i fuld gang med den helt store renovering.

Men det er langtfra alle, der nærmer sig at kunne slå dørene op.

Og det gælder Aldi-butikken på Sorø, hvor en Rema 1000-købmand tager utraditionelle metoder i brug, i en tid, hvor konkurrencen i detailhandlen er skærpet.

Det skriver Dagligvarehandlen.

Jesper Hansen, købmanden bag Rema 1000 i Pedersborg, har nemlig løftet sløret for en gratis busordning, der transporterer kunder fra Sorøs bymidte til hans butik. Første bus kørte mandag kl. 9.15 med fem kunder, der fik 45 minutter til at handle i Rema 1000, inden bussen kørte retur til Sorø.

Købmanden lægger ikke skjul på, at han håber at folk vil benytte sig af tilbuddet, før det er planen, at den tidligere Aldi-butik i Sorø skal genopstå som en Rema 1000:

"Jeg håber, at vi får flere kunder med bussen i morgen torsdag, hvor den kører fra bymidten en time senere end i mandags", siger han.

Men han forbeholder sig retten til at ændre eller helt droppe ordningen, hvis interessen udebliver.

Dette skaktræk fra Rema 1000 i Pedersborg kan vise sig at være en game-changer i detailhandlen og ikke mindst for den lokale Rema 1000-butik.