Folkepensionist fik vild besked i bilen ”Jeg var lige ved at køre ind i en mur"

Foto: Shutterstock.com

Folkepensionisten fik en vild besked i bilen, og det var tæt på at gå helt galt.

Når en heldig dansker vinder en større milliongevinst i Lotto eller Eurojackpot, ringer Danske Spil som oftest og overbringer det glade budskab. Og det kan godt være en lidt chokerende oplevelse.

Det kan en folkepensionist fra Nordsjælland skrive under på.

Læs også

Avocado solgt i Rema 1000 over hele landet tilbagekaldes

Han blev nemlig ringet op, da han sad bag rattet i sin bil på vej mod en aftale. Og da han hørte, at det var Danske Spil, der ringede, så gættede han straks, hvad der kom – og glemte næsten at holde bilen på rette kurs. Inden det gik helt galt, trillede han forsigtig bilen ud i vejkanten med ordene:

’Jeg var ved at køre ind i en mur! Så kom med det!!’

Andenpræmie til 1,3 mio.
Manden griner ved tanken og fortæller videre:

”Ja, og så sagde manden fra Danske Spil: Der er fire vindere, der skal dele andenpræmien i Eurojackpot, og du er en af dem: Du har vundet 1,3 millioner kroner!”

Eller mere præcist 1.269.427 gode, danske kroner. Det krævede lige, at han sad lidt i vejkanten og sundede sig.

”Og så satte jeg min lille bil i første gear og sagde til mig selv: ’Det er løgn! Tænk, at jeg er så møgheldig, at jeg på mine gamle dage vinder så mange penge, at det kan forsøde mine dage’,” siger han.

Det er planen, at pengene skal bruges så fornuftigt, at de kan forsøde pensionisttilværelsen i nogle år endnu. En lille smule luksus bliver det dog til. Den nordsjællandske folkepensionist har nemlig tænkt sig at bruge en sjat af gevinsten på en luksusrejse med tog til Sydeuropa: En rejse af den slags, der både indbefatter limousine, hotelværelser, flybilletter og et luksustog med panoramaudsigt.

Det kan der nok lige blive råd til.

Læs også

Kvinde installerer disco-kugle i hønsebur: Vent til du ser fuglenes reaktion

 

 

Dagens Gossip