Kvinde installerer disco-kugle i hønsebur: Vent til du ser fuglenes reaktion

Foto: Shutterstock

Da Mona Bahraini og hendes mand først adopterede høns for år siden, blev de med det samme forelskede i dem.

Nu bor de på fem hektar land i Sacramento og har en hel flok høns, ænder og en gås, og Bahraini bruger meget tid på at passe dem og forsøge at sikre, at de får det bedst mulige liv.

Bahraini ejer og driver også en lokal plantebutik, The Prickly Pear, der har specialiseret sig i sukkulenter og kaktusser, så hun er meget i kontakt med naturen og dyrelivet.

Læs også

Mange begår almindelig fejl: Gør aldrig dette når du skal koge ris

Hun har forsøgt at finde måder at holde kyllingerne beriget og underholdt - og hun har lige opdaget den fedeste måde at gøre det på.

"Jeg lærte for nylig om kyllingberigelse og udforskede forskelligt legetøj til dem," fortalte Bahraini til The Dodo. "En ven fra Alaska sagde, at hun hængte en diskokugle til sine høns, og hun sværger, at de producerer flere æg, fordi det gør dem glade! Høns/fugle har en tendens til at kunne lide reflekterende ting." Det skriver Thedodo.

@thepricklypear

I own a plant shop and a disco for chickens… welcome to my farm life 🪩🥚🐓🤣 #farmsoftiktok #chickens #mypetchicken #chickenfyp #chickenenrichment #geeseoftiktok #ducksarecool🦆

♬ FANTASTIC MR FOX - amaramation
I own a plant shop and a disco for chickens… welcome to my farm life 🪩🥚🐓🤣 #farmsoftiktok #chickens #mypetchicken #chickenfyp #chickenenrichment #geeseoftiktok #ducksarecool🦆

Bahraini besluttede at give diskokuglen en chance og hængte en op i hønsegården. Da hun tændte for det, var de lidt forvirrede i starten, men det tog ikke lang tid, før de vænnede sig til det, og så var de helt forelskede.

"De blev hurtigt forelsket i alle farverne," sagde Bahraini. “De ville bare roligt stirre på det og lave rolige kvidrende lyde. Min gås, fru Harriet, var med det samme til det før resten. Hun stirrede på det, som om hun så på et stjerneskud. Det var det sødeste."

Efter at have set, hvor meget hønsene elsker deres disco-fest, har Bahraini udforsket andre måder, hvorpå hun kan opgradere deres 'hus' for at holde dem underholdt, ud over alt, hvad hun allerede gør. De er bestemt en heldig flok fugle.

Læs også

Læger fandt 55 batterier oppe i 66-årig kvinde

 

Dagens Gossip