Folketingsmedlem indrømmer samleje med 15-årig pige

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Endnu et folketingsmedlem fra Socialdemokratien indrømmer nu at have haft sex med en 15-årig pige.

Det er Socialdemokratiets politiske ordfører, Jesper Petersen, der indrømmer, at han i 2001 havde samleje med en 15-årig pige.

Jesper Petersen var på daværende tidspunkt 20 år gammel.

Læs også

Frivillig testperson død under coronavaccine-studie: Nu falder firmaets aktie

De to havde mødtes, da Jesper Petersen arbejde som lærervikar på skolen, som pigen gik på.

Det skriver TV2, der har læst Jesper Petersens opslag på Facebook.

Han skriver, at han har valgt at stå frem med denne historie, da Ekstra Bladet er i færd med at skrive en artikel om sagen, hvor de angiveligt har i sinde at skrive usandheder.

Han skriver i sit opslag på Facebook: 

”Tilbage i efteråret 2001, da jeg lige var fyldt 20, havde jeg et engangsforhold med en pige på 15 år. Vi havde samleje, der var samtykke fra begge parter, og det var efter gensidig interesse, at vi var sammen. Jeg kendte pigen fra en af de skoler, som jeg havde været lærervikar på i mit sabbatår på gymnasiet. Vi var sammen en aften, efter jeg var stoppet som vikar på skolen." 

Det skulle aldrig være sket

Jesper Peter skriver også, at pigen har kontaktet ham for tre uger siden, da episoden ifølge socialdemokraten har påvirket hende negativt.

Han ønsker derfor at undskylde for, at han dengang ikke var moden nok til at bedømme situationen.

”Den livserfaring, jeg har i dag her 19 år senere, og med de informationer, der kommer frem om kvindens baggrund, kan jeg godt se, at vi ikke skulle have været sammen.”

Han tilføjer hertil:

”Det er vigtigt for mig at sige, at jeg hverken har presset hende til noget eller gjort noget mod hendes vilje, som det kan forstås af artiklen. Det er også forkert, at jeg skulle have udnyttet nogen særlig position eller rolle. Det var almindeligt samleje mellem to unge mennesker.”

Han skriver slutteligt, at han er ked af, at familien nu skal bære den omkostning ved, at han selv i sit virke som politiker er en offentlig person.

Læs også

Camilla-Julie efter besøg i Fakta: Fraråder andre at gøre dette

 

 

Dagens Gossip