Camilla-Julie efter besøg i Fakta: Fraråder andre at gøre dette

Foto: Shutterstock.com

31-årige Camilla-Julie Skov Hansen er i chok efter en hændelse, der fandt sted for nyligt foran en Fakta-butik.

Kæledyr er som udgangspunkt forbudt i supermarkeder. Derfor havde 31-årige Camilla-Julie Skov Hansens kæreste, Jesper, også valgt at placere deres hund, Frede, uden for Fakta, da han for nyligt var på indkøbstur.

Læs også

Farlig madlavning: Nudelret slår familie ihjel

Der gik dog kun et par minutter, før Jesper blev forstyrret inde i butikken. Fire piger kom løbende ind til ham og advarede om, at en gruppe drenge havde stjålet hans hund, skriver B.T. De havde puttet hunden ned i en plastikpose og stukket af, derfor var de heller ikke at se, da Jesper løb ud foran butikken i Randers. 

Han begyndte at spørge tilfældige, om de havde set noget, og det viste sig, at to mænd kunne hjælpe. De havde en anelse om, hvor hunden måske kunne befinde sig.

Trak anmeldelse tilbage 

Herefter kørte Jesper sammen med de to mænd rundt i byen og hen til en lejlighed, hvor tyvene måske befandt sig, oplyste de. Jesper fik ikke lov til at komme ind i lejligheden, men blev fortalt, at hunden ikke var der.

Frede blev stjålet foran Fakta. Foto: Privat.

I mellemtiden havde Jesper også kontaktet Camilla-Julie og fortalt, at hunden var blevet taget. De valgte at anmelde hændelsen til politiet. Men denne anmeldelse valgte de hurtigt at trække tilbage. De to unge mænd var nemlig kommet i telefoniske kontakt med kidnapperne, og herfra var beskeden klar: Hvis de ønskede at se deres hund igen, så måtte de trække anmeldelsen tilbage. 

Efter halvanden times eftersøgning fik Jesper til sidst afleveret hunden tilbage igen af kidnapperne foran nogle boligblokke. Situationen har påvirket parret, der aldrig aldrig mere efterlader hunden alene. 

“Det gør vi aldrig igen. Og det vil vi også råde andre til,” siger Camilla-Julie Skov Hansen.

Den elskede hund Frede, der heldigvis blev afleveret til ejerne igen. Foto: Privat.

 

Læs også

Nettet går i selvsving over dette billede med Connie

 

 

 

Dagens Gossip