For 11 dage siden endte Johnny Madsen i voldsomt styrt i hjemmet: Nu deler han trist nyt

Skrevet af Emil Martesen

10 uger siden

|

04/04/2024
Indland
Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
Nu deler han trist nyt.

Dagens topnyheder

Johnny Madsen er en velkendt stemme blandt det danske folk. For nyligt satte han dog musikkarrieren på pause og greb for alvor fat om malerpenslen.

Men det eventyr er nu også sat på en tvungen pause.

Den ikoniske vestjyske musiker og maler oplevede forleden en situation, der ligger langt fra de vanlige rock’n’roll skænderier.

Den 73-årige multikunstner, kendt for sin uortodokse tilgang til både musik og liv, mistede nemlig fodfæste i sit eget hjem på Fanø.

Det skriver Ekstra Bladet.

Og smerten er til at tage og føle på.

Uheldet, som skete for 11 dage siden, førte nemlig til, at Johnny Madsen brækkede kravebenet efter at være snublet over sine egne sko i mørket på vej i seng.

Legendens manager, Jeanett Exner, har sidenhen løftet sløret for, at den kronisk tørstige multikunstner hverken var specielt fuld eller specielt ædru.

Hun afslører samtidig, at faldet har påført smerter i 'malerarmen', og det har sat en midlertidig stopper for skabelsen af store kunstværker:

"Det er ekstremt smertefuldt, men Johnny er fandeme sej. Han nægter at gå med slynge og vil ikke have smertestillende. Manden burde jo ligge i morfinkoma!" siger Jeanett Exner, som er uddannet sygeplejerske.

Lægerne har dog givet grønt lys for, at han kan fortsætte med mindre penselstrøg, indtil han er helt på dupperne igen, hvilket forventes at tage godt seks uger.

Vi her på redaktionen ønsker Johnny Madsen god bedring, og glæder os til at se ham tilbage i fuld vigør.