Forfærdeligt nyt: Nærmer sig 1.000 nye smittede

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der er sket en ny stor stigning i antallet af smittede, og dermed er der ny smitterekord i Danmark for anden gang.

Det var triste nyheder, der kom frem i går klokken 14.00, da Statens Serum Institut udsendte corona-tallene. Antallet af smittede var nemlig på sit højeste nogensinde i Danmark siden covid-19 brød ud i starten af året.

Læs også

Hold øje med din e-boks: Tilfældige dansker bliver indkaldt til corona-test

Desværre er der ikke opmuntring i dagens tal, og det betyder også, at der snart kommer flere restriktioner.

Statens Serum Institut har her klokken 14.00 udsendt tallene fra de seneste 24 timer, og de er ikke gode. For anden dag i træk er der sat smitterekord i Danmark.

859 nye smittetilfælde er bekræftet i Danmark siden i går, og dermed nærmer det sig 1.000 nysmittede på 24 timer. Derudover har tre personer mistet livet siden i går, mens der er sket en stigning i antallet af indlæggelser på 1 person.

Pressemøde i dag

Det stigende antal smittede i Danmark betyder også, at der snart vil komme nye corona-restriktioner. Det har Mette Frederiksen allerede varslet, og de nye restriktioner vil blive præsenteret i dag

Klokken 13.50 sendte Statsministeret en pressemeddelelse ud, hvor de indkalder til pressemøde i spejlsalen i Statsministeriet klokken 18.30.

Pressemødet kommer til at omhandle corona-situationen i Danmark, hvor hun vil præsentere de nyeste corona-restriktioner.

Hvilke restriktioner der kommer frem, og hvornår de træder i kraft, meldes der dog ikke noget ud om endnu.

Læs også

Mette Frederiksen indkalder til pressemøde

 

 

Dagens Gossip