Frederik Fetterlein bruger 5.000 kroner om ugen i Netto og Meny - men denne varer rører han aldrig

13/11/2023 08:45

Emil Martesen

Indland
Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Foto: Henning Hjorth/Ritzau Scanpix
Frederik Fetterlein bruger svimlende 5.000 kroner om ugen i Netto og Meny, men én varer rører han aldrig.

Mest læste i dag

For tidligere tennisstjerne Frederik Fetterlein er supermarkedet mere end blot et sted at fylde indkøbskurven - det er en arena for spontane køb og evige diskussioner med sig selv om, hvorvidt han shopper mere end andre.

I et eksklusivt interview med B.T. afslører den kendte sportsmand, at hans indkøbsvaner ofte resulterer i en uorganiseret og dyr affære.

I en ugentlig tilsyneladende uberegnelig indkøbsfart, formår han at sende adskillige tusinde kroner i vognen, hvilket i sidste ende summer op til et imponerende beløb på mellem 208.000 og 260.000 kroner om året.

"Jeg handler i enten Meny eller Netto. Og det er rent praktisk. For der, hvor jeg bor, ligger der en Meny, hvor jeg kan få nogle ting, og så går jeg over i Netto og får de andre ting (...) Jeg køber rigtig dårligt ind og diskuterer altid med mig selv, om alle de andre køber meget mindre ind end mig. Så hvad fanden bruger man? 4-5.000 om ugen?" afslører Fetterlein i interviewet med B.T.

Den tidligere tennisstjerne, der er far til flere børn, herunder sønnen Tobias der går på kostskole i England, forklarer, at hans rejseaktiviteter ofte fører til impulsive indkøb, da han aldrig helt ved, om han er væk i morgen. Den uforudsigelige hverdag har sin pris, og det skaber en uorganiseret shoppingoplevelse, der ikke altid er venlig mod pengepungen.

Fetterlein deler også, at han er en bevidst forbruger på visse områder:

"Jeg køber ikke det dyreste af sådan noget vaskemiddel og duft til vask og alle de der ting. Der kan du købe en til 50 kroner og en til 19, og der køber jeg altid den billige. Der bliver jeg for nærig."

Supermarkedsshopping med Fetterlein er tilsyneladende en tur gennem en labyrint af impulsive beslutninger og kompromisløse valg. En ting er sikkert: Han sætter pris på det billigste vaskemiddel og går ikke på kompromis med den dyre duftoplevelse.