Frederik og Mary reagerer på Christian Eriksens frygtelige kollaps

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Kronprinsparret har reageret på den tragiske hændelse, der fandt sted under EM-kampen i Parken, hvor Christian Eriksen pludselig kollapsede og måtte genoplives.

Det var meningen, at den 12. juni skulle gå hen og blive en vaskeægte festdag.

Danmark skulle tage hul på deres gruppekamp ved den udsatte EM-slutrunde, hvor de på første gang nogensinde, skulle spille en slutrundekamp på hjemmebane.

Læs også

Danmarks landskamp afbrudt: Christian Eriksen har fået hjertestop

Modstanderen var - i fodboldforstand - miniputnationen Finland, som Danmark ikke burde have haft de store problemer med.

Det endte dog med et nederlag på 0-1, og selvom nederlaget kan vise sig at blive fatalt for Danmarks videre avancement ved denne slutrunde, så var det noget helt andet, danskerne tænkte på.

Det var - og er fortsat - Christian Eriksens helbred, efter at han pludselig kollapsede på banen.

Der var ingen modstandere i nærheden af Christian Eriksen, da han pludselig gik i græsset, og ganske få minutter efter, var Christian Eriksen i færd med at blive genoplivet med hjertemassage.

De mange millioner af seere måtte vente længe på svar om, hvorvidt Christian Eriksen klarede den eller ej, men heldigvis kom løbende små informationer fra personer tæt på Eriksen, der kunne berette om, at han var ved bevidsthed, da de bar ham ud fra Parken.

På tilskuerpladserne til aftenens kamp var kronprinsparret, der dermed var vidne til Christian Eriksens kollaps fra allertætteste hold. 

De har efter kampen reageret på det tragiske kollaps via Det Danske Kongehus’ Instagram-profil.

“Det vigtigste i aften er, at Christian Eriksen efter omstændighederne har det godt. Det var rørende at opleve den fantastiske holdånd og opbakning fra spillere og fans, efter den store forskrækkelse vi alle fik.” lyder det i beskeden, der er underskrevet af kronprinsparret.

Også Statsminister Mette Frederiksen har reageret på Eriksens kollaps. Det kan du læse mere om herunder:

Læs også

Mette Frederiksen: Et nationalt chok

 

 

Dagens Gossip