Fynbo gør vild opdagelse i solklappen på sin bil: ‘Chokket var sgu lige ved at tage livet af mig’

Foto: Shutterstock (modelfoto)

En heldig mand fra Fyn fik sit livs overraskelse, da han fik tjekket den lottokupon, som han havde gemt i sin bil.

En heldig fynbo gik rundt i en hel uge uden at vide, at han i solklappen på sin bil havde en Lottokupon liggende med en værdi af intet mindre end 3.750.000 kroner.

Selvom tallene blev udtrukket forrige lørdag, havde han altså ikke opdaget sin store gevinst endnu.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Læs også

Syddansker vandt 16,6 millioner kroner i Lotto: Tog et glas rødvin og gik i seng

- Det er jo frygteligt at tænke på nu, at den bare har ligget der. Men det er jo bare smart, for så har man den altid med, hvis man lige kommer forbi kiosken. Men det kan da godt være, at jeg fra nu af vil lægge mine kuponer et andet sted, siger den nybagte millionær.

Lørdag middag var manden taget ned for at handle og få tjekket sine vanlige lynlotto-kuponer uden joker, som han aldrig selv får kigget efter derhjemme.

Damen i kiosken kørte kuponen igennem, og manden når at registrere, at der er en gevinst. Men da det går op for ham, at gevinsten er over 9.999 kroner - og kioskpersonalet fortæller ham, at det godt kan betyde, at det er ‘den helt store’, stivner hans smil, og blodet begynder at bruse i kroppen.

Læs også

Rystet kvinde vinder millioner i Lotto: 'Pengene falder virkelig på et tørt sted - vores datter er alvorligt syg’

Ejeren af kiosken, som vinderen har kendt gennem mange år, ringer til Danske Spil og finder ud af, at manden og hans kone er blevet millionærer.

- I var sgu lige ved at tage livet af mig ved chokket. Og så kom tårerne. Men jeg troede stadig ikke helt på det. Så da jeg kom hjem, ringede jeg til min gode ven og nabo, som jeg har kendt i 35 år, og spurgte om han ikke lige ville komme over. Han var egentlig taget på fisketur og havde kørt temmelig langt. Men da jeg fortalte om gevinsten, vendte han om med det samme. Jeg måtte simpelthen have nogen til at tjekke tallene igen sammen med mig, fortæller manden.

Derefter fulgte en lang lørdag aften og søndag, hvor vinderkuponen blev gemt under tallerkener, bag en liste på køkkenskabet, under gulvtæppet og andre forskellige steder.

Læs også

Enlig mor til fire vinder 127 millioner i lotto - ekskæresten får ikke en krone

- Man bliver jo nærmest helt skør af at sidde hjemme med den kupon. Det er næsten ikke til at holde ud. Man ser jo for sig, at huset brænder, hvis man går hjemmefra et øjeblik – og man tør heller ikke have den på sig, fortæller manden.

Derfor var lettelsen stor, da han mandag morgen kunne tage i banken og bringe kuponen i sikkerhed. De mange penge, som gevinsten udløser, falder på et tørt sted:

- Min kone har for kort tid siden fået konstateret en kronisk sygdom. Og da jeg har et meget hårdt arbejde, hvor jeg tager hjemmefra kl.6 om morgenen og kommer sent hjem om aftenen og samtidig skal klare det praktiske. Så har jeg grublet meget over, hvordan jeg skulle få det til at hænge sammen med at skulle arbejde, til jeg bliver 67 år. Men nu kan jeg købe mig lidt fri. For det er altså ikke fordi, jeg vil sige op. Jeg er meget glad for mit arbejde. Jeg kan bare ikke holde til det i længden. Det er nok også med den baggrund, at jeg har grædt så meget. Det er bare en kæmpe forløsning, fortæller manden.

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Udover den ekstra fritid vil manden begave børn og børnebørn, og selvom han ikke er den rejselystne type, har han altid drømt om at opleve Grønland.

- Nu må vi se, om det kan lade sig gøre at komme afsted. Men drømmen lever da - især nu, afslutter den heldige vinder.

Sosu-assistent og mor til 9 vinder millioner i lotto

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip