Fyret DR-vært får nyt job

Foto: Shutterstock.com.

Efter sager om krænkelser, trusler og upassende adfærd, blev han fyret fra kanalen. Nu har Mads Aagaard fået nyt job

I efteråret blev Mads Aagaard fyret fra DR. Han var vært på P1-programmet Shitstorm, men efter en sag om krænkelser, trusler og upassende adfærd, blev han fyret fra kanalen. Nu har han fået nyt job. Det skriver Journalisten. 

Læs også

TV 2-kendis rørt til tårer: “Det er efter, jeg er blevet gammel”

Det er radioproduktionsselskab Rakkerpak, der blandt andet leverer indhold til radiokanalerne Loud og Radio4, der har valgt at ansætte den tidligere DR-medarbejder. 

Han skal ikke arbejde på nogle eksisterende projekter, udtaler Tor Arnbjørn, direktør for Rakkerpak. Hvad Mads Aagaard konkret skal arbejde med, kan han ikke uddybe på nuværende tidspunkt, da det er vinterferie. 

Derfor blev han fyret

Det var efter en artikel i Berlingske i oktober, at det blev offentlig kendt, at Mads Aagaard var hovedpersonen i en sag om krænkelser, trusler og upassende adfærd. 

12 kvinder og mænd stod frem i artiklen og fortalte om deres oplevelser med radioværten. Efter afsløringen valgte DR at fyre Mads Aagaard. I artiklen kom det også frem, at DR allerede i 2019 blev advaret om, at Mads Aagaard havde chikaneret og truet andre.

“P1-vært Mads Aagaard Danielsen er nu – efter først hjemsendelse, undersøgelse og siden obligatorisk høringsperiode på to uger – afskediget på baggrund af manglende tillid til ham og hans varetagelse af opgaven som vært og programmedarbejder i DR,” skrev DR i en pressemeddelelse efterfølgende.

Udover fyringen valgte DR også at lukke programmet, hvor Mads Aagaard var vært.

“Med historien om programmets værts adfærd og krænkelser, tror vi ikke på at programmets integritet kan genetableres,” lød begrundelsen fra redaktionschef Gustav Lützhøft til DR. 

Læs også

Nu er det bekræftet: Det er slut med Harry og Meghan

 

 

 

Dagens Gossip