Gennembrud i sagen om mystisk brand: Blev påsat samme dag som Emilies forsvinden

En 15-årig dreng er sigtet af politiet for medvirken til storbranden på det fabrikskompleks i Korsør, der gik op i flammer samme dag, som Emilie Meng forsvandt.

Politiet har sigtet en 15-årig dreng for medvirken til en voldsomme brand på det fabrikskompleks i Korsør, der gik op i flammer samme dag, som Emilie Meng forsvandt.

Ordensmagten har hele tiden formodet, at branden var påsat.

Der har siden storbranden på den såkaldte Basta-bygningen været masser af gisninger og rygter om, at branden kunne have noget at gøre med Emilie Mengs forsvinden.

Branden brød ud søndagen 10. juli om eftermiddagen, mens den 18-årige teenager sidst blev set ved klokken 04.00 på Korsør Station, hvorfra hun gik alene fra toget.

Læs også

Vidner har set noget i skov: Derfor søger politiet igen efter Emilie Meng

Sjællandske skriver, at politiet nu har fået en gennembrud i opklaringen af branden i den såkaldte Basta-byningen, da en lokal dreng på 15 år er blevet sigtet for medvirken til fabriksbranden.

Politikommisær Jens Jeding fra lokalpolitiet i Slagelse oplyser til avisen, at drengen erkender at have været til stede ved den voldsomme brand.

- Vi skal have talt med en anden ung dreng, sе jeg kan ikke udelukke, at der kommer flere sigtelser, siger Jens Jedig til Sjællandske.

Har politiet succes med at opklare branden kan enhver sammenhæng med den forsvundne pige formentlig udelukkes. 

Læs mere om sagen her.

 

 

 

Dagens Gossip