Godt nyt: Tallene falder i Danmark

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Der er positive ting at spore i de tal, som Sundhedsstyrelsen har sendt ud i dag. Opgørelsen viser nemlig, at der er færre indlagt end i går.

Siden coronavirussen begyndte at sprede sig i Danmark, har de danske hospitaler måtte tage sig af flere og flere patienter, der skulle indlægges med virussen.

Sådan har det været lige indtil i dag.

Læs også

1.2 millioner danskere får 50 gratis tv-kanaler

For første gang siden coronakrisen i Danmark, er der nemlig færre indlagte på de danske hospitaler end der har været dagen før.

Da statsministeren i går indtog talerstolen foran hele nationen, kunne hun berette om, at der var 533 danskere indlagt på diverse hospitaler i landet. Det tal har nu ændret sig, så der ‘kun’ er 529 danskere indlagt.

Ud af de 529 er 145 indlagt på intensivafdelinger.

90 personer har mistet livet

Oversigten over antallet af danskere indlagt med coronavirus i Danmark, er ikke de eneste oplysninger, vi har fået i dag.

Samtidig har Sundhedsstyrelsen også opdateret med antallet af danskere, der har mistet livet, efter at de blev smittet med coronavirus. I går lød antallet på 77, og det tal lyder desværre på 90 i dag.

13 personer har altså mistet livet siden i går.

Tager vi et kig på smittetallet, så er dette tal også steget i Danmark. Dog er der en forklaring på det noget høje tal.

Der er nemlig blevet testet mere end 2.000 danskere siden sidste optælling, og det er en væsentlig opjustering. Antallet af smittede danskere med coronavirus lyder i dag på 2.815.

Læs også

Fantastisk fund: Nu styrtdykker prisen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip