Godt og dårligt nyt i dagens corona-tal

Foto: Frederic Dides/SIPA/Ritzau Scanpix

Der er både gode og dårlige nyheder i de tal, som Sundhedsstyrelsen netop har har sendt ud.

I går blev der målt en større stigning i antallet af smittede dansker med coronavirus, men det skyldes blandt andet, at der er blevet testet langt flere danskere.

Pr. i går den 31. marts klokken 17.00 lød antallet af testede danskere på 24.175, mens antallet af smittede danskere lød på 2.860. Ud af disse tal havde 90 mistet livet, hvilket ifølge Sundhedsstyrelsen giver en bekræftet dødelighed på 3.1 %.

Læs også

Politiet advarer danske bilister: Tænk dig om, når du skal tanke

De daglige tal er meget interessante. Ikke blot for regeringen og sundhedsmyndighederne, men i den grad også for den almindelige dansker, der gerne vil vide, hvor tæt vi er på at være tilbage ved normalen igen.

I dag er der så kommet nye tal fra Sundhedsstyrelsen, men de kom først væsentligt senere end de plejer at gøre.

Der er i alt blevet testet 26.776 personer, hvilket er mere end 2.600 nye testede, og der er i alt bekræftet 3.092 smittede danskere. Det er en stigning på 232 personer.

Det positive er dog, at det er et procentvis fald, da der i går blev bekræftet flere smittede ud af færre testede.

104 har mistet livet

Desværre er det ikke alt, der er godt i de opdaterede tal. Endnu flere danskere har nemlig mistet livet. I går lød antallet af døde efter smitte med corona på 90, og det tal lyder i dag på 104.

Antallet af personer der er indlagt på grund af coronavirus er desværre også steget. I går lød antallet af indlagte på 529, mens tallet i dag er på 535.

Til gengæld er antallet af personer i respirator faldet med to.

Læs også

DMI: Det bliver næsten 20 grader

 

Tager vi et kig på Færøerne, så er der testet 4.287 personer, mens der er blevet bekræftet 173 smittede. På Grønland har de testet 402 personer, og her er der i alt bekræftet 10 smittede.

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip