Grundet stigende smitte: Dansk politi ifører sig mundbind

Foto: Shutterstock

Grundet den stigende smitte og for at passe på borgerne under det nuværende arrangement, har dansk politi valgt at iføre sig mundbind igen.

I øjeblikket er der rigtig mange mennesker samlet i Nordjylland, hvor der i Aalborg både er feriegæster, men også turister der vi nyde DM i cykling, der afholdes disse dage.

Da der samtidig er stigende coronasmitte i samfundet, har Nordjyllands Politi valgt at betjentene skal være iført mundbind.

Læs også

Læk afslører: Så rig er Vladimir Putin

"I disse dage afvikles blandt andet DM i cykling i Aalborgs gader, og i den forbindelse vil man kunne se betjente i trafikken, som bærer mundbind," oplyser en leder fra Nordjyllands Politis færdselsdeling i en pressemeddelelse fra Nordjyllands Politi.

”Folk skal ikke være bekymrede, hvis de bemærker betjente med mundbind. Det er alene noget, vi gør, for at beskytte cykelrytterne og vores samarbejdspartnere, fordi coronasmitten generelt er lidt på retur i samfundet lige nu,” siger politikommissær Claus Kjær-Pedersen.

Der er dog ikke noget generelt krav om at være mundbind i Danmark på nuværende tidspunkt. Statsminister Mette Frederiksen kunne dog ikke afvise, at det kan komme på tale senere på året.

Det meddelte hun i går på et pressemøde, hvor hun gjorde status på coronasmitten i Danmark og samtidig fortalte om de scenarier, der arbejdes på i øjeblikket.

Du kan læse mere om, hvad der kom ud fra gårsdagens corona-pressemøde lige her.

Læs også

Mette Frederiksen afslører på pressemødet: Ny variant spreder sig hurtigt

 

Læs også

Regeringen forbereder sig på ny coronavariant der kan undvige immuniteten i befolkningen

 

 

Dagens Gossip