Guide: Sådan får du masser af sex på Tinder

Her er den gyldne guide til, hvordan du hiver masser af dates hjem via knaldeapp'en Tinder.

Sex-app'en Tinder er populær blandt danskerne. Men hvordan veksler man et 'like' til et knald eller måske ligefrem et kærlighedsforhold.

Det er tilsyneladende ret enkelt, hvis du følger den rette taktik. Ifølge Tinderdating.dk bør du til enhver tid huske på, at app'en er overfladisk. Derfor er beskrivelsen af dig selv er mindre vigtig. De fleste vurderer personerne af det modsatte køn på et splitsekund, og derfor skal du fokusere på det, der virkelig betyder noget – nemlig billederne.

Det første billede skal være et godt billede af dig selv. 

Sex på Tinder

SE OGSÅ: Nøgenbilleder af Irina fundet i S-tog

- De fleste vil aldrig nå at se mere af din profil end dette ene billede, så du må for Guds skyld ikke se ucharmerende ud. Hvis du ikke allerede har et godt billede af dig selv liggende, så få taget et, lyder det.

Rådet lyder blandt andet, at det skal være et naturligt billede fra den bedste vinkel. Og så skal du droppe at have din ven eller veninde med på billedet.

Andet, tredje og fjerde billede kan du bruge til at vise mere af og om dag selv, står der på Tinderdating.dk.

Skyd med spredehagl

Du kan ligeså godt droppe at være kræsen, hvis du vil have mange likes. Hvis du er mand, så swipe til højre hver gang. Mange piger er eller ønsker at fremstå kræsne, og derfor 'liker' de ikke særlig mange.

Det er skidt og giver meget få matches, hvis du selv er typen, der kun kigger efter super-attraktive typer. Og særligt, hvis du har sat radiusen til kun at vise dig folk i nærheden på nogenlunde samme alder som dig selv.

SE OGSÅ: Pivfrække Anne Gadegaard lufter strandkroppen

Derfor; vær gavmild med dine 'likes', og så kan du sortere bagefter.

For piger er taktikken en helt anden. Er du en attraktiv pige på dine billeder, og 'liker' du en masse fyre, så kan du godt forvente at blive oversvømmet med søde (og til tider også lettere lumre) beskeder.

Brug psykologi

Når du har et match, kommer den næste fase. Du skal ud af busken, men samtidig træde varsomt.

Sørg for at skrive et kompliment i en af de allerførste beskeder. Hvis du har gjort dit arbejde med dine egne billeder ordentligt, så vil personen også gengælde komplimentet. Gør han eller hun ikke det, så spørg gerne flabet, om han eller hun ikke også synes, at du ser sød ud.

Men det bedste trick er psykologisk snilde, lyder det. Hvis du er en mand, så spørg hende om en tjeneste. Bor hun eksempelvis i en anden by end dig, så spørg hende, hvilken bar, hun vil anbefale i sin by.

SE OGSÅ: Her føder hun kunst med skeden

Der er angiveligt en velkendt psykologisk effekt i, at når en person har gjort dig en tjeneste, så er han eller hun mere villig til at gøre dig endnu en. I dette tilfælde er det ikke endnu en tjeneste, du ønsker, men derimod et telefonnummer.

Du bør ret hurtigt skrive: 'Skriv lige på mobil xx-xx-xx-xx. Det er nemmere'.

Mød din date inden for 24 timer

Meningen med Tinder er ikke at sidde og chatte med fremmede. Det er at mødes ansigt til ansigt. Du bør gå efter at mødes med din date inden for 24 timer. Det er en klar og anerkendt regel, skriver Tinderdating.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

En god kop kaffe er altid et hit. Eller en hyggelig gåtur. Som fyr er du oppe imod en masse andre, der også skriver til pigerne, og mange af dem har det fint med bare at sidde og chatte, og får aldrig gjort mere ved det end det. Du skal skille dig ud!

Jo længere, du venter med at arrangere en date, jo dårligere er dine chancer.

 

Dagens Gossip