Han fik sparket af TV 2: Men stod det til Rasmus Staghøj selv, vil han slet ikke tilbage

Kamille Isaksen

7 uger siden

|

30/05/2024
Indland
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix
Den tidligere sportsvært er i skrivende stund til at finde på "Go' morgen Danmark", hvor han føler sig godt tilpas.

Dagens topnyheder

Den opmærksomme seer har måske bemærket, at der er kommet et nyt ansigt på "Go’ morgen Danmark", og han har ikke tænkt sig at forsvinde lige foreløbig. I hvert fald ikke hvis det står til ham selv.

Den tidligere sportsvært Rasmus Staghøj blev fyret fra TV 2 i oktober efter mere end ti år, hvor han har været med til at dække cykelfesten Tour de France. Allerede før fyringen havde han meddelt sin chef, at han ønskede at udforske andre journalistiske områder, men det var ikke muligt lige med det samme. 

Det skriver B.T.

De seneste mange morgener har den tidligere sportsvært været til at finde som vikar på “Go’ morgen Danmark”. Netop denne mulighed er noget, som Rasmus Staghøj er yderst taknemmlig for. Til mediet understreger han, at han det er sjovt og tiltrængt at arbejde med andet end sport, og at jobbet på TV 2-programmet kun har givet ham mere blod på tanden.

Da snakken kommer ind på sommeren, så er det umuligt at undgå Tour de France. Hertil svarede værten, at han havde gjort sin del på det område, og at han faktisk ser frem til ikke at skulle lave det: “Jeg er faktisk ret sikker på, at jeg ikke kommer til at savne Touren,” siger han. 

Hertil fortæller han, at han har fået et par henvendelser omkring det at lave sport igen, men det det føles ikke rigtigt i maven for værten, og han er derfor glad for muligheden på “Go’ morgen Danmark”. 

Nedenfor kan du se et opslag, som Rasmus Staghøj delte på sin Instagram, da han startede på “Go’ morgen Danmark”: