Har prøvet på det i 30 år: Pludselig opdager han det i avisen

Foto. Shutterstock.com

En mand i 50'erne opdagede det ved et tilfælde, da han sad og læste i avisen.

Året har budt på otte nye, nordjyske millionærer, men lørdagens vinder af førstepræmien i Lotto blev den største.

I weekenden blev en mand i 50'erne intet mindre end 10 millioner kroner rigere. Manden fra Thy opdagede dog først gevinsten mandag, da han tilfældigt genkendte nogle af Lottotallene i avisen.

Læs også

Mascha Vang smittet: Testet positiv

En mand i 50’erne fra Thy blev i weekenden 10 millioner kroner rigere, men opdagede det først mandag. Det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Jeg så bare lige Lottotallene tilfældigt i avisen og synes, at der var der nogen af dem jeg kunne genkende. Så måtte jeg jo lige ind og tjekke. Og da jeg så så det, måtte jeg jo lige sætte mig ned og tænke tingene igennem," lyder det fra den nyslåede Lotto-millionær.

Vinderen fortæller, at han har haft et langt og hårdt arbejdsliv - og nu er drømmen om en tidlig pension langt mere realistisk.

Må vente til tirsdag

”Ja, og så kunne jeg da godt tænke mig en lidt federe bil og så skal huset også fikses lidt op. Det skaber jo noget ro økonomisk, som jo er det man altid har drømt om.”, fortæller thyboen, der var meget glad mandag aften.

”Så har jeg jo også et par knægte, der skal have lidt også. Den ene har jeg fortalt det til, og han blev meget glad. Den anden studerer, så han ved det ikke endnu, men han har jo nok noget studiegæld og sådan, der skal betales ud”

Den nybagte millionær spillede med sit PLUS-abonnement, og har spillet på de samme tal helt fra starten.

”Jeg har spillet samme kupon i 30 år, lige siden Lotto startede. Så er er jo dejligt at den endelig gav pote” siger vinderen og fortsætter grinende ”Men jeg bliver ved med at spille, der er jo ni rækker endnu”

Og hvordan fejrer man sådan en stor nyhed? 

Nogle ville sikkert sige med en god bøf - men den må altså vente til tirsdag.

”Vi skal bare have kødfri i aften, så bøffen må vente til i morgen”, lyder det nemlig grinende fra den glade vinder, da Danske Spil talte med ham mandag.

Læs også

LIGE NU: Mette Frederiksen reagerer på ny aftale