Har svindlet unge mænd for mere end 1,2 millioner: Fald ikke for denne mands svindelnumre

Søren Hansen er svindler. Han har snydt sig til rigtig mange penge.

Når først man har betalt ham rigtig mange penge, så forsvinder han. Nu træder flere svindelofre frem med deres historier.

Bliver du let fristet af hurtige penge, investeringer og dyre ure, så skal du være varsom og undgå ethvert samarbejde med svindleren Søren Hansen.

- Hold kæft et røvhul altså. Jeg kan mærke, det dunker i mine øreflipper lige nu, fordi jeg er så rasende, fortæller Anders, der tidligere har været udsat for Søren Hansens svindelnumre.

I morgendagens udgave af Svinderjagt på Kanal 5 forsøger man at finde frem til Søren Hansen, der har snydt for over 1,2 millioner kroner og det er blot i de sager og dokumentationer, det er lykkedes kanalen at opspore.

Da Anders kontaktes af Søren Hansen, kender de i forvejen hinanden. De er nemlig tidligere barndomsvenner og derfor overtales Anders hurtigt til at investere i barndomsvennens nye idé til en spændende forretningsmodel:

- Han havde fået nys om, at jeg havde lidt penge på kontoen, og så kommer han med et fremragende tilbud om at tjene lidt ekstra penge her og nu. Hvis jeg lægger en sum penge, jamen så vil den sum penge, som minimum, blive fordoblet i løbet af en tre-måneders periode og så vil jeg så få dem udbetalt. Det ender så ud i, at det er Bestseller, vi smider nogen penge efter.

Læs også

Har du mangel på testosteron? Måske har du brug for et testosteron supplement

Anders endte med at investere hele 40 tusinde af sine egne penge samt 25 tusinde i sin daværende kærestes navn - altså hele 65 tusinde der, som lovet af barndomsvennen, ville blive fordoblet.

- Det hele virkede egentlig meget plausibelt. Altså der var ikke noget, jeg kunne se, ikke skulle være sandt i det her. Nu når vi havde den fortid, som vi har, så kunne jeg ikke se, hvorfor jeg ikke skulle kunne stole på ham.

Læs også

Vigtigt nyt spor i Maddie-sagen bringer efterforskere til Østeuropa

Men Anders måtte desværre indse den sure sandhed, da han efter investeringen aldrig hørte tilbage fra Søren Hansen eller fik pengene retur.

Se Anders fortælle om det grove svindelnummer her:

Ifølge Kanal 5 eksisterer Bestseller rigtig nok, men selskabet benægter ethvert kendskab til Søren Hansen og forklarer samtidig, at det slet ikke kan lade sig gøre at investere i virksomheden, da det er et familieforetagende.

Du kan se resten af programmet i morgen aften kl 21 på Kanal 5, hvor flere af Søren Hansens svindelofre træder frem med deres historier.

Simone advarer unge piger på Facebook: Pas på denne mand

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip