Simone advarer unge piger på Facebook: Pas på denne mand

Simone Andersen har oprettet en gruppe på Facebook for at advarer unge kvinder mod en dømt krænker. Foto: Discovery

Simone Andersen har oprettet en gruppe på Facebook, hvor hun advarer unge kvinder mod den såkaldte 'stetoskopmand', som er dømt for flere krænkelser mod kvinder.

- Den er helt gal med ham. Han har skrevet til flere hundrede piger. Mønstret er, at han enten skal lytte til deres hjerte eller se, at de har smidt tøjet foran en læge, filmet det og sendt det til ham.

Sådan lyder advarslen fra Simone Andersen, som for seks år siden var tæt på at blive offer for den såkaldte 'stetoskopmand', som han er blevet døbt. 

Efter den ubehagelige oplevelse oprettede hun en gruppe på Facebook for at advare andre unge piger mod hans krænkelser.

Læs også

Røde Kors truer med at sagsøge dansk sexkrænker

Det fortæller Simone Andersen i aftenens afsnit af tv-programmet Svindlerjagt på Kanal 4, hvor man forsøger at finde frem til Michael Camilo Precht, der er kendt som stetoskopmanden.

Øgenavnet skyldes, at Michael Camilo Precht er dømt for at have forsøgt at lokke tøjet af unge piger og kvinder ved at at udgive sig for at være læge eller en anden sundhedsperson. Han har ofte lyttet til sine ofre med et stetoskop og elsker at se på unge pigers maveskind, mens de trækker vejret.

Hør om Simone Andersens møde med stetoskopmanden i videoen lige herunder.

Stetoskopmanden er dømt for at have krænket forskellige unge kvinder i årene 2013 til 2015. Nu er han tilsyneladende på spil igen og udser sig både piger fra Danmark og udlandet, oplyser folkene bag programmet om den kendte krænker.

Denne gang ser det dog ud til, at Michael Camilo Precht har taget nye metoder i brug. Han opholder sig tilsyneladende på Caribien, hvorfra han kontakter danske piger via Facebook.

Her skulle stetoskopmanden udgive sig for at arbejde for Danske Regioner og forklare, hvordan han har brug for pigernes hjælp til nogle undersøgelser. Undersøgelserne kræver, at pigerne tager deres tøj af og filmer sig selv imens. 

Læs også

Louise advarer mod stetoskopmanden: Vil have sexvideoer fra små piger

Svindlerjagt rejste til Caribien for at konfrontere Michael Camilo Precht med anklagerne mod den nu 28-årige mand. Han nægtede dog at have krænket unge kvinder siden han fik sin dom:

- Jeg har ikke gjort noget som helst hernede i Skt. Kitts, sagde Michael Camilo Precht, da han blev konfronteret.

Simone Andersen hævder dog, at hun at hun via sin facebookgruppe er blevet kontaktet af flere kvinder fra øen, som fortæller, hvordan de er blevet chikaneret af stetoskopmanden.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Se konfrontationen med Michael Camilo Precht i videoen lige herunder.

Du kan se resten af programmet, når Kanal 5 har premiere på Svindlerjagt i aften klokken 21.

P-firma advarer: Mange danskere får en parkeringsbøde på søndag

Dagens Gossip