Hareide løb ud af EM-studiet, da han så Eriksen kollapse i Parken

Foto: Shutterstock

Den tidligere landstræner Åge Hareide blev enormt påvirket, da han så, at Christian Eriksen var kollapset på banen.

Da Christian Eriksen pludselig kollapsede på banen i Parken i Danmarks EM-opgør mod Finland, sad følelserne uden på tøjet hos de fleste.

Læs også

Christian Eriksen har sendt besked til holdkammerater

Det gjorde de også hos den tidligere landstræner, nordmanden Åge Hareide. Han var en del af det norske EM-studie, da den chokerende situation indtraf. Efter at have observeret, hvad der foregik, reagerede han med det samme. 

"Da det skete, gik jeg bare hjem. Jeg forlod studiet. De kunne ikke sige så meget om det. Vi vidste ikke, hvordan det ville gå med Christian," fortæller Åge Hareide til den norske avis Dagbladet. 

Hareide uddybede senere, hvordan han reagerede og følte, da han blev klar over situationens alvor. Det gjorde han i en klumme hos B.T., hvori han skriver, at han løb gennem regnen hjem til sin lejlighed, fordi han frygtede det værste. 

"Jeg var så bange for, at han skulle dø. Jeg stod i studiet hos NRK i Norge, da han faldt om. Jeg kunne ikke tro det. Jeg kunne ikke være der. Jeg måtte hjem," skriver han. 

Til Dagbladet fortæller Hareide, at han har et 'rigtig godt forhold' til Christian Eriksen, hvorfor nyheden ramte ham ekstra hårdt. Faktisk efterlod det ham i en tilstand af chok, som han aldrig har været i før, fortæller han. 

Bendik Hareide, der er søn af Åge, har senere udsendt en besked på Twitter på vegne af sin far:

Læs også

Kasper Hjulmand: Langt de fleste sagde, at det var umuligt at spille

"Jeg er utrolig lettet over at få besked om, at Christian er vågen og stabil. Det er en fantastisk gruppe spillere, der er gode til at tage sig af hinanden og alle omkring dem. Alt godt til Christian og hans familie."

I sin klumme skriver Åge Hareide også, at han er sikker på, at Christians ønske, hvis han havde det godt, var, at holdkammeraterne spillede kampen færdig. 

 

Dagens Gossip