Heldig dansker trækker det længste strå og vinder stort millionbeløb

Foto: Danske Spil

En ung kvinde fra den københavnske vestegn skal ikke bekymre sig om at få enderne til at hænge sammen lige foreløbig.

Julen står for døren, og julegaven faldt tidligt i år for den unge kvinde. 

Hendes liv tog for nyligt pludselig en vældig positiv drejning, lige da hun synes, at det hele var lidt træls: 

“Det var sidst på arbejdsdagen og jeg var både træt og frustreret, da jeg blev ringet op af en medarbejder fra Danske Spil, som fortalte mig, at jeg havde vundet. Jeg blev overrasket og troede selvfølgelig ikke på det,” fortæller kvinden, som dog hurtigt ved selvsyn konstaterede, at jo… den var god nok”, siger hun og fortsætter: 

“Så tjekkede jeg kuponen. Og så græd jeg! Og var mundlam! Jeg troede ikke på det, og det gør jeg stadig ikke rigtigt,” fortæller kvinden, som dog allerede har vist, at hun er en handlingens kvinde, selv om pengene ikke er gået ind på kontoen endnu.

”Jeg har faktisk sagt mit arbejde op. Det havde jeg tænkt mig at gøre uanset hvad, men nu har jeg gjort sådan, at jeg lige tager et par måneder, inden jeg leder efter noget nyt”, fortæller hun.

Den unge kvinde havde da også held i sprøjten. 

Hun vandt nemlig 7.6 millioner kroner i Eurojackpot. Det løfter Danske Spil sløret for i en pressemeddelelse

Fra lejlighed til hus

Den unge kvinde har tænkt sig at bruge den næste tid på at rejse ud og få oplevelser for livet, og når hun kommer hjem igen, så vil hun tage på en meget kortere, men måske meget vigtigere rejse: Fra lejligheden på den københavnske vestegn til et hus med en stor have og et drivhus. Sådan et har hun nemlig altid drømt om: 

”Jeg ved bare, at det skal være på Sjælland, men jeg er ikke sikker på, at det bliver her på vestegnen. Så længe huset har den størrelse, som jeg gerne vil have: Med en stor have og et drivhus, for det har jeg altid drømt om. Jeg bor i lejlighed nu, men jeg boede i hus som barn,” fortæller hun.

”Et hus med en stor have… det bliver fantastisk at kunne give det videre en dag. Jeg har en kæreste, men jeg har ingen børn… endnu,” siger hun.

Hun er bestemt ikke vant til at have så mange penge at rutte med, men der har det hjulpet, at hun har haft besøg af Danske Spils millionærrådgiver:

”Ham havde jeg besøg af i går, og der blev det hele pludselig lidt mere virkeligt. Han fortalte lidt om gaveregler, om investeringer, værdipapirer og obligationer, og så spurgte han lidt til, hvilke tanker jeg har gjort mig. Det var rart, for der fik jeg en følelse af, at nu var der et rigtig, voksent menneske fra Danske Spil, der havde kigget mig i øjnene og fortalt, at det var rigtigt nok. Så nu tror jeg på det,” siger hun.

Læs også

DMI melder ud: Endnu mere sne på vej

 

 

 

Dagens Gossip