Heldig dansker vinder historisk beløb i Eurojackpot

Foto: Shutterstock.com

En stor andenpræmie blev fredag aften vundet på en dansk kupon.

Fredag aften blev der endnu en gang trukket tal i Eurojackpot. Vinderen af førstepræmien blev ikke fundet, men det gjorde andenpræmien til gengæld.

Og her var det en dansk købt kupon, som kunne trække det længste strå. Og selvom det ikke var hovedpræmien, så var der stadig noget af juble over.

Læs også

Hund vendte hjem med stor overraskelse: Ejeren ringede straks efter hjælp

Det må en heldig spiller fra Vejle sande, efter at vedkommende i går aftes vandt ikke mindre end 7.747.087 kroner. Kunden har spillet på abonnement, og var den ene af to andenpræmievindere – men den eneste dansker af de to.

Dermed er vejlenseren et lille skridt foran den hidtidige største Eurojackpot præmie vundet i Vejle, som er på 7,5 millioner kroner og blev vundet i 2016.

Det er dog ikke den største lottogevinst vundet i Vejles historie. To gange tidligere har en vinder fra Vejle fået 10 millioner kroner ind på kontoen, hvilket skete i 2007 og 2011. Det var i normal lotto.

”Det er en stor glæde at være med til at dele gevinster ud til heldige danskere, og vi bliver i Danske Spil glade hver eneste gang, der bliver vundet en gevinst i vores lotterier. Også selvom det sker hver evig eneste uge. Vinder man et større beløb hos os, bliver man tilbudt særlig rådgivning, så vi sikrer, at man får en god start på livet som millionær – eller mangemillionær,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Den højeste danske gevinst i Eurojackpot blev vundet i 2022, hvor en heldig spiller vandt hele 759 millioner kroner. Kuponen blev købt i Meny i Blåvand.

Læs også

Vil opføre atomkraftværk tæt på Bornholm

 

Dagens Gossip