Heldig lotto-vinder belønnet for sin enorme loyalitet: Vinder flere millioner

Foto: Danske Spil

En mand fra Østjylland kunne efter mange års forsøg endelig hive en stor præmie hjem.

Man siger, at alt godt kommer til den, der venter. Hvis vi siger at det er sandt, så er det store spørgsmål vel sådan set bare, hvor længe man skal vente.

Eller rettere sagt; vil vente. Det må en mand fra Østjylland kunne siges at tale med om. Han vandt for nylig fem millioner kroner, men det var ikke på en hvilken som helst lotto-kupon.

Læs også

Bedstemor dør før hun ser sit barnebarn - så kommer der en gaveæske ind på fødestuen

Lotto-kuponen indeholdt nemlig præcis de samme numre, som han og familien havde spillet på siden 1992. Altså i 30 år.

”Vi har spillet de der tal i 30 år!” siger manden til Danske Spil og forklarer:

”Det er min, min kones og vores børns fødselsdatoer. I starten spillede vi dem på femugers-kuponer, og siden har den kørt via betalingsservice. Vi tjekker dem aldrig, vi ventede bare på, at det skulle ske. Det er jo derfor, man spiller. Man tror på det!” siger han.

Kuponen har været et fast lørdagsindslag siden mandens yngste barn kom til verden og fuldendte den talrække, som har fulgt familien lige siden. 30 år er lang tid at spille Lotto uanset hvad.

Forestil dig så at spille de samme numre uden fravigelse i alle årene. På de mange år er det ikke blevet til den store gevinst før nu. Det har hidtil været smågevinster som 60 kroner og den slags beløb.

Derfor troede manden heller ikke i første omgang på sit eget held. Og derfor sagde han ja til at få et forskud på 200.000 kroner – bare for at se, om pengene rent faktisk gik ind.

”Og da de 200.000 kroner så gik ind, så faldt skuldrene ligesom ned. Og jeg vidste ikke engang, at de var oppe, jeg troede, at jeg var helt afslappet, men det var jeg altså ikke,” siger han.

Selvom pengene har været mange år undervejs, så har det ikke taget lang tid at finde ud af, hvad de fem millioner skal bruges på.

”Vi snakkede også om, at vi kommer nok til at virke lidt kedelige. Men det synes vi ikke selv. Vi kunne jo begynde at bruge af pengene eller købe en finere bil – men så skulle jeg arbejde, og vi synes, at det giver mere mening at gå herhjemme og nyde livet,” siger han.

Læs også

Kort efter fødsel: Jeanette Ottesen skal skilles

 

Dagens Gossip