Kort efter fødsel: Jeanette Ottesen skal skilles

Foto: Emil Agerskov/Ritzau Scanpix

Det er ikke mange måneder siden, at Jeanette Ottesen fødte barn nummer to, og her kort efter har hun sammen med sin mand taget en stor beslutning.

Jeanette Ottesen har delt en trist nyhed. Den tidligere svømmer har nemlig løftet sløret for, at det er slut mellem hende og Marco Loughran.

Det har hun afsløret i et opslag, som hun har delt på det sociale medie Instagram.

Læs også

Tusindvis af danskere bliver ramt: Fra 1. januar stiger prisen

Her skriver hun, at livet ikke altid tager den vej, som man havde planer om, at det skulle gøre.

Desuden fortæller hun også, at der er en særlig grund til, at det nu tidligere par skal skilles. Ifølge Jeanette Ottesen deler de nemlig ikke længere de samme værdi.

"Nogle gange forløber livet ikke, som man havde drømt om. Marco og jeg skal skilles, da vi ikke længere deler de samme værdier og ønsker til dét at være i et ægteskab," skriver hun i sit opslag på Instagram.

Jeanette Ottesen lægger ikke skjul på, at det er noget, der har ramt hende hårdt. Det skyldes særligt, at hun er nybagt mor, da de for nylig blev forældre til deres andet barn.

Ydermere lyder det, at hun har i sinde at holde fokus på sine børns og sin egen trivsel, selvom det er et 'voldsomt sted at være'.

"Det er selvsagt et voldsomt sted at være, særligt som nybagt mor, og lige nu er mit fokus på mine børns og min trivsel - og samtidig betyder det meget for mig, også at fortsætte med at være der for mine klienter," skriver hun på det sociale medie.

Hun har derfor også understrege, at det ikke kommer til at have betydning for de klienter, som hun arbejde med i sit virke som coach.

Jeanette Ottesen og Marco Loughran blev gift i 2017, og har sammen to børn. De har både datteren Billie-Mai og sønnen Harley.

Du kan se opslaget her 

Læs også

TV 2-vært pludseligt indlagt

 

 

Dagens Gossip