Her får du Danmarks bedste bøfsandwich

Danmarks bedste bøfsandwich 2018 kan du se længere nede i artiklen. Foto: Yelp

De Brune Riddere har atter været på mission, og de er kommet frem til, hvilken bøfsandwich der skal kåres som Danmarks bedste i 2018.

Hvis man ikke lige ved, hvad man skal have at spise, så går en bøfsandwich altid rent hjem. Derfor kan vi danskere glæde os over, at vi har et fantastisk ekspertpanel i form af De Brune Riddere, der hvert år tager rundt og smager på alverdens bøfsandwicher, så vi ved, hvor vi kan få den bedste.

Det har de også gjort i år, og inden vi afslører hvilket sted, der serverer den bedste bøfsandwich i Danmark, får i lige lov til at lade munden løbe lidt i vand. Den ene af anmelderne kalder det nemlig den bedste bøfsandwich, han nogensinde har smagt.

”Da vi var inde og spise den for et par måneder siden, tænkte jeg efter tre bidder: ’Det her er den bedste bøfsandwich, jeg har smagt i mit liv’ – og lad os bare være ærlige, jeg har fået et par stykker,” fortæller Lasse H. Görlitz der er formand for De Brune Riddere ifølge TV2 Østjylland.

Med en udtalelse til den østjyske TV2-kanal, kommer det nok ikke som en overraskelse for folk, at vi finder den bedste bøfsandwich i Østjylland.

Mere præcist så er det i Smilets By på Restaurant Kohalen, at man kan få Danmarks bedste bøfsandwich.

Alt er hjemmelavet

Hos restauranten er de meget glade for kåringen som Danmarks bedste bøfsandwich 2018, og det glæder dem især, da de bruger meget tid på at lave det hele fra bunden.

”Det er vi selvfølgelig meget stolte af. Vi har brugt meget tid på at udvikle, lave om og lave nyt, så det er helt kanon at få den. Det er fedt at få cadeau for det, man har lavet,” fortæller Toke Farsø Jensen der er kok på restaurant Kohalen til TV2 Østjylland.

Netop det hjemmelavede element var også en af de ting, som formanden for De Brune Riddere bed mærke i.

”Kohalen udmærker sig ved at lave en bøfsandwich, hvor alt er hjemmelavet – og jeg mener alt. De står selv og laver sennep og ketchup, de rør remoulade, de bager selv bollen, og der er seks forskellige slags løg i,” fortæller Lasse H. Görlitz.

Og sådan ser den lækre bøfsandwich ud hos Restaurant Kohalen 

Foto: Tripadvisor

Det består bøfsandwichen af

Vil man en tur forbi Restaurant Kohalen i Aarhus og smage deres nu berømte bøfsandwich, så kan man forvente at få sig en ordentlig bandit, der indeholder:

Hjemmebagt bolle
Bløde løg
Hjemmesyltede rødbeder
Agurkesalat
Sennepspickels
Ristede og rå løg
Ketchup, sennep og remoulade
Brun sovs
Og så serveres den med friterede kartofler.

Alt sammen er naturligvis hjemmelavet.

Sidste år var det Rasses Skovpølser i Skanderborg, der vandt prisen for den bedste bøfsandwich, mens Grisen i København havde vundet titlen to år i træk forinden.

Læs også

Minus 10 grader på vej - Se hvornår sneen lander i Danmark

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip