Her kan du få et års forbrug af burgere gratis

Foto: Shutterstock.com

Kan du bare ikke få nok af burger? Så skal du lige kigge med her. Du har nemlig mulighed for at få et helt års forbrug af burgere.

Det kan også være, at der du ikke finder nogle kostvejledere, der ville anbefale dig at spise en burger hver dag. Til gengæld så ville de færreste af dem have noget imod, at du spiser en burger om ugen.

Lige netop det har du mulighed for at gøre i løbet af et helt år, og det kommer ikke til at koste dig en kroner.

Læs også

Her får du Danmarks bedste burger

Det skyldes, at Burger King åbner en ny burgerrestaurant, og her forærer de simpelthen værdikuponer ud til folk, så de kan få gratis burger resten af året.

Hvis du vil have fingrene i disse værdikuponer, så kræver det, at du lægger vejen forbi afkørsel 29 ved Svenstrup den 5. december klokken 10.00. Det er nemlig her, at den nye Burger King-restaurant åbner, og de første 50 gæster bliver forkælet med noget af en gave.

MigogAalborg skriver, at de første 50 gæster der træder gennem døren og køber en stor menu, får værdikuponer der vil sikre dem gratis burgere resten af året.

De vil altså få en værdikupon der gælder til en gratis whopper om ugen, som de kan benytte i resten af 2019 og hele 2020. Du får altså en gratis burger om ugen fra den 5. december 2019 til den 5. december 2020.

Gratis kaffe hele året

Hvis man ikke er den store tilhænger af burger, så er der fortsat god grund til at køre forbi Burger King i ved afkørsel 29. De serverer nemlig gratis kaffe, så du kan få en hurtig optankning koffein, hvis du alligevel er på de kanter.

De fornemme ved denne Burger King er, at den gratis kaffe ikke kun serveres på åbningsdagen. Det er simpelthen et tiltag de vil køre med permanent. Så hvis du ofte pendler i det område, så har du altså mulighed for at score dig en kop gratis kaffe på daglig basis.

Den nye Burger King er placeret på Hobrovej 839, 9230 Svenstrup.

Læs også

The Burger Concept åbner ny restaurant: Giver gratis burgere væk

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip