Hit eller skidt? Hør Helmigs nye VM-sang

Foto: Sofie Mathiassen/Scanpix

Når Danmark drager mod VM i Rusland bliver det til tonerne af Thomas Helmigs 'Hele Danmark Op At Stå'.

Han har været nationalleverandør af både kærlighedssange og ørehængere siden midten af 80’erne, men for en gangs skyld er hitmageren fra Aarhus, Thomas Helmig, lidt ude af sine vante rammer.

I forbindelse med Herrelandsholdets deltagelse ved VM i Rusland denne sommer, har Danmarks popkonge nummer et nemlig skrevet den traditionelle VM-sang, der skal yde Danmarks drenge musiklask opbakning.

Nyheden om, at det var ‘Stupid Man’-sangeren, der skulle forfatte fodboldsangen, blev offentliggjort 22. maj, og siden har mange danskere ventet i spænding på at høre, hvordan en slutrunde-sang ala Helmig mon lyder.

54-årig dansk diva gravid igen: Nu har hun taget fusen på alle

Fredag morgen var ventetiden så slut, da Herrelandsholdet på sin officielle Facebook-side kunne offentligøre sangen.

Og danskerne har otte dag til at gå at øve sig på 'Hele Danmark Op At Stå’, som sangen er kommet til at hedde. Lørdag 16. maj skal Danmark nemlig for første gang i aktion ved VM, når de møder Peru i deres første gruppekamp.

Og skal man tro fodboldsherrernes mand mellem stængerne, målmand Kasper Schmeichel, så er sangen allerede et hit blandt spillerne.

Tricket vi alle har ventet på: Sådan slipper du for at vente på din kuffert i lufthavnen

- Sangen tikker alle de bokse, som en VM-sang skal. Der skal være gang i den, god melodi, man skal kunne synge med og have en god følelse, når man hører den. Jeg synes, den er rigtig god, lyder det fra Landsholdets nummer 1 til DR.dk.

VM fløjtes i gang torsdag i næste uge, når værstlandet Rusland møder Saudi Arabien i den længe ventede åbningskamp.

Du kan høre sangen ved at besøge Herrelandsholdet Facebook-profil her.

Der er et yndigt land - Danmarks national sang, når det danske landshold går på banen i Rusland til sommer. Her finder du Der er et yndigt land tekst og melodi.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip