Tricket vi alle har ventet på: Sådan slipper du for at vente på din kuffert i lufthavnen

Foto: David Goldman/scanpix

Er du også træt af at vente på din kuffert i lufthavnen? Nu afsløres det, hvordan du hurtigere kan komme væk fra bagagebåndet.

Det er skønt at sætte sig til rette i et flysæde og drage på ferie. Dog kræver denne type rejse, at man tilbringer tid ved lufthavnens bagagebånd for at få udleveret sine medbragte tasker og kufferter - både på turen ud og på turen hjem.

Den evindelige venten ved det lange transportbånd føles ofte som 100 år og er der forsinkelser, kan det slå skår i selv den bedste ferie.

Der findes imidlertid et par smarte trick, der kan hjælpe dig med at få din kuffert før alle andre, så du slipper for ventetiden. Det skriver engelske The Sun.

Læs også

17-årig tog papfigur af verdensstjerne med til gallaafslutning: Så fik hun sit livs overraskelse

I de fleste lufthavne findes der nemlig en række bagage-klistermærker, hvorpå der står 'fragile' - altså skrøbeligt - som man kan tage ganske gratis, og sætter man et sådan klistermærke på sin kuffert, så skal det nok sætte fut i tingene.

Det skyldes, at skrøbelig bagage, ifølge det britiske avis, ofte kommer på flyet som det sidst og dermed altså også kommer ud på bagagebåndet som det første.

Og hvis du ønsker at forbedre dine chancer yderligere for at være den første med en kuffert i hånden, så findes der faktisk endnu et trick. Det afslører Thomas Lo Scuit, der arbejder i bagagetransporten i en britisk lufthavn.

Læs også

Mænd forlader oftere deres partner af denne årsag

Han fortæller, at man med fordel kan checke ind så sent som muligt, da ens bagage dermed vil blive fragtet ind i flyet sidst. Det skyldes den måde, de ansatte pakker de vogne, der transporterer bagagen fra terminalen til flyet.

- Bagage vil altid starte med at blive læsset ind fra den forreste til den bagerste bagage-vogn, så hvis du checker din bagage ind til sidst, vil bagagen ende i den bagerste vogn, forklarer han.

Det eneste, man skal sikre sig ved sidstnævne trick, er selvfølgelig at dukke op tids nok til at nå sit fly. Derfor er denne metode muligvis ikke for folk med sarte nerver.

Læs også: Flere indvandrere i 2013 end nyfødte børn

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip