Hjælp med at få 8 måneder gammel drengs gravsten tilbage

Privatfoto: Pernille Sofia

Pernille Sofia mistede sin blot 8 måneder gamle søn sidste år. Forleden blev hans specielle gravsten stjålet, og den vil Pernille og familien naturligvis gerne have tilbage.

Det er aldrig til at sige, hvad der foregår i hovedet på mennesker, og slet ikke i denne situation, hvor en familie har fået stjålet gravstenen til deres 8 måneder gamle søns gravplads.

Lille Tobias var blot otte måneder gammel, da han blev syg med meningitis og mistede livet. Hans familie begravede ham på kirkegården, Kirke Saaby i Midtsjælland, hvor de selv havde lavet en fin lille gravsten til drengen.

Læs også

Sikkerhedsbøjlen virkede ikke: 12-årig dreng faldt ud af forlystelse

Af uvisse årsager har nogle personer fundet det morsomt at stjæle denne gravsten, og nu er Pernille gået på de sociale medier for at få hjælp til at finde gravstenen igen.

På Facebook skriver hun således:

“Hjælp os med at få Tobias’ gravsten tilbage. Imellem klokken 10.00 i går og 09.00 i dag, er vores søns gravsten blevet stjålet/fjernet fra hans gravsted på kirkegården 4060 Kr. Såby,” 

“Den er anderledes og designet til vores søn, som døde 8 måneder gammel sidste år. Jeg håber i vil kigge efter den, og tale med jeres børn, om de kender noget til det. Jeg tror umiddelbart, at det er drengestreger,” lyder det fra Tobias’ mor, Pernille Sofia, der fortsætter.

“Den vejer 3-5 kilo, og ser ud som på billedet. Hvem der har den, eller hvor den er nu, er underordnet, men den har stor betydning og skal tilbage og stå hos Tobias,” lyder det fra Pernille på Facebook.

Sidst sidst skriver hun også, at der gives en dusør, hvis man kan hjælpe med at finde gravstenen.

I går tirsdag d. 3. september klokken 12.45 har Pernille skrevet en opdatering.

“Stenen er desværre stadig væk. Tusind tak for jeres delinger. Håber stenen bliver sat tilbage i løbet af natten. Der vil være frit lejde. Der er virkelig mange kommentarer, så skriv evt. privat, hvis i ved noget ,eller vil i kontakt,” lyder det fra Pernille Sofia.

Læs også

Luksusfælden: Sygemeldte Andreas bruger flere tusinde på sodavand og playstation mens kæresten arbejder

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip