Hudløst ærlig Philine Roepstorff taler ud: Det fylder rigtig meget

01/04/2023 16:45

Jesper Bengtson

Indland
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Nu sætter modellen Philine Roepstorff ord på, hvad der fylder meget i hendes tanker.

Mest læste i dag

Philine Roepstorff har mange følgere og beundrere på Instagram, hvilket også betyder, at det sociale medie er blevet en indtægtskilde for den 30-årige model.

Men at tjene penge på sit skønne udseende betyder ikke, at man altid er tilfreds med, hvordan man selv ser ud.

Og her er Philine er levende eksempel, for på trods af at modellen svømmer sig i komplimenter og søde kommentarer på Instagram, så er hun stadig utilfreds med sin krop i ny og næ:

“Jeg kan sagtens være utilfreds med min krop, og jeg er min egen værste kritiker. Og min krop, mit udseende og mit spejlbillede fylder en stor procentdel af min dag. Hver dag”, fortæller hun i magasinet Costume.

På hendes Instagram-profil er der utallige af frække billeder af modellen, og på trods af at hele følgerskaren måber over den brunette skønhed, så kan hun stadig blive utilpas, hvis hun ikke er tilfreds med, hvad hun ser i spejlet.

“Det gør mig utilpas, og på den måde kan jeg godt være hård – og ekstrem – over for mig selv. Det er noget, jeg arbejder med, og som jeg stille og roligt bliver bedre til at håndtere med årene og med alderen”, udtaler hun.

Tager man et kig på modellens Instagram bliver det også hurtigt tydeligt, at hun ikke er bange for at vise hud. 

Efter de mange år i modelbranchen ser Philine nemlig kroppen som et kunstnerisk arbejdsredskab, frem for at se den som noget seksuelt.

Hun forklarer også, at hun føler, at hun har mistet noget af ejerfornemmelsen over sin egen krop, da den nu bliver udsat for stor eksponering i form af de mange følgere.