“Hvad er ordet, som man aldrig kalder en sort mand” - Slagter vækker harme med racistisk annonce

Foto: Ville's slagtehus - gårdbutik

En slagter fra Jylland har trådt i spinaten, efter at han lavede en tilbudsannonce med en racistisk joke. "Det var ikke for at fornærme nogen" lyder det fra ejeren.

Lars Ville er ejer af Ville’s Slagtehus/Gårdbutik, som ligger i den jyske by Hejls sydøst for Kolding. Her sælger han lækre stykker kød, og gerne til en rigtig god pris.

Lars har dog en særlig måde at skabe opmærksomhed på, men på det seneste ser det ud til, at han er trådt over stregen. Han lægger nemlig jævnligt en ‘avisannonce’ op på sin facebookside, hvor han selv optræder. Her står han med en udskæring i favnen, og en talebobbel ved siden af munden, hvor han fyrer en joke af.

En joke er ofte god, hvis den går til grænsen, og måske endda lige over, men da humor er subjektivt, er det ikke alle, der er lige gode til at tolerere jokes, der balancerer sig på grænsen.

Læs også

Muslimsk mor kræver Aldi-sovs testet: Det smager af bacon

Det har Lars Ville fundet ud af i forbindelse med hans seneste to annoncer, hvor han både har en racistisk og en sexcistisk joke med.

I annoncen for tilbuddene i uge 27 lyder joken fra Lars Ville således: “Hvad er ordet, som man aldrig vil kalde en sort mand? Det starter med N. - Nabo,”

Lars Ville har efter opmærksomheden valgt at pille sit opslag ned, og har derefter uploadet din annonce igen, men denne gang i en censureret udgave, som du kan se herunder.

En anden joke som slagteren havde med i et tidligere opslag, lød således: “Hvad er ligheden mellem kvinder og høns? - De har begge en stor røv, lille hjerne og så elsker de at sidde på pinden!”

“Jeg lever jo af det, så jeg vil ikke fornærme nogen”

Mens Lars Ville har haft stor succes med sin lidt sjofle humor, så var de seneste opslag for meget for nogle personer, som har følt sig krænkede. Ekstra Bladet har blandt andet talt med Per Svarrer, der bestemt ikke mener, at vitserne er okay. Han mener sågar, at hvis Lars Ville har brug for at lave jokes for at få opmærksomhed for sine produkter, så bør han helt trække sig.

Ekstra Bladet har talt med slagteren Lars Ville, og han fortæller, at den seneste annonce med den racistiske joke var en fejl. Han informerer Ekstra Bladet om, at det ikke er ham, der finder på vittighederne, men at han læser korrektur, og det gik desværre galt.

“Jeg lever af muslimer. Jeg har jo et halal-slagteri. I den her uge har jeg kun fået læst korrektur på priserne på varerne, og så har jeg ikke tænkt over resten,” fortæller han til Ekstra Bladet.

I fremtiden vil Lars Ville være mere opmærksom på de vitser, som der kommer med i hans tilbudsannoncer. For som han siger, så ønsker han bestemt ikke at fornærme nogen, da han lever af de kunder.

Hvad synes du? Er det okay med lidt grænseoverskridende humor for at skabe opmærksomhed, eller bør Lars Ville helt slette sine vitser?

Læs også

Alle har det i hjemmet: Dette mirakelmiddel kurerer høfeber

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip