I dag: Burger King lancerer kæmpe Whopper-nyhed

Foto: Shutterstock.com

Hvis du sætter GPS'en til din nærmeste Burger King i løbet af dagen, vil du opdage, at der er en ny burger på menukortet. Faktisk er det en klassiker, som blot har ændret en ret væsentligt del.

Når man tænker på Burger King, så er der altid en burger, der særligt kommer op i tankerne hos en, nemlig en Whopper. Det er den ikoniske burger, som Burger King alle dage har markedsført sig på, men fra i dag af, laver de en historisk ændring.

Whopperen får nemlig en ny ‘bror’ og det bliver en helt særlig en af slagsen, som skal følge med den udvikling, der sker i verden i øjeblikket.

Nu bliver det nemlig muligt at indtage en Whopper, helt uden at indtage kød. Dermed kan man sagtens sætte tænderne i en Whopper hos Burger King, hvis man ikke er interesseret i at spise kød.

Læs også

Rikke bestilte en kage til kollegaerne - da de åbnede æsken blev de dybt forbløffede

Heldigvis for dem der stadig spiser kød, så er det ikke sådan, at Whopperen bliver erstattet. Der vil fortsat være mulighed for at bestille den almindelige Whopper, en Dobbelt-Whopper eller en helt tredje, hvis man skulle ønske det.

Den nye kødfrie Whopper får navnet ‘Rebel Whopper’ som burgeren blev døbt i Sverige, hvor den har været på markedet i et stykke tid.

I Sverige og USA har burgeren nemlig haft stor succes, og det er en af årsagerne til, at man nu har valgt at bringe den kødfrie Whopper til Danmark.

Burger King skriver i deres pressemeddelelse, at man allerede fra i dag den 12. november kan købe den nye ‘Rebel Whopper’ i en af de i alt 56 Burger King-restauranter, der er i Danmark.

Smager ligesom en almindelig Whopper

Plantebøffen der bruges i ‘Rebel Whopper’ bliver leveret af det hollandske firma ‘The Vegetarian Butcher’ men smagen skulle altså være den samme, som hvis man bestiller en helt normal Whopper.

Burger King skriver i deres pressemeddelelse, at burgeren har den samme smag, som den klassiske Whopper, og derfor er det ikke blot en burger de har sendt på markedet for at glæde vegetarer eller veganerer.

“Vi forventer, at Rebel Whopper vil blive et populært valg for mange danskere, da vi allerede oplever en stigende efterspørgsel på de kødfri alternativer,” skriver Burger King i deres pressemeddelelse.

Har du lyst til at sætte tænderne i Whopperen med plantebøffen, eller holder du dig til den klassiske Whopper?

Læs også

Ni klamme ting alle kvinder gør (men lader som om vi ikke gør)

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip