Ni klamme ting alle kvinder gør (men lader som om vi ikke gør)

Piger er feminine, rene, hygiejnisk bevidste og overskuds-agtige. Hele tiden.

Sådan vil vi i hvert fald gerne have det til at se ud.

Men nu mener Annie Mishler, som blogger for Thought Catalog, at sandheden skal frem.

Derfor tager hun med ni ulækre pointer bladet fra munden og udleverer pigerne og deres sande, klamme natur.

Så, piger: Undskyld.

Og drenge: Læs ikke videre, hvis du har en pige i dit liv, som du ser som perfekt - og gerne vil bevare det sådan

LÆS OGSÅ: 14 pinlige ting kvinder gør - men som de aldrig vil indrømme

1. Alle piger skider
Lad os lige starte med at få noget på det rene: ALLE MENNESKER SKIDER.
Så, hvis vi går ud fra, at kvinder falder ind under kategorien “alle mennesker”, betyder det, at - ja- vi kvinder skider også. Og vi elsker det. Lev med det.

2. Piger hader også at barbere sig
Hvis vi har bukser på i dag, kan du næsten godt være sikker på, at vi ikke barberede os i går. Eller dagen før det. Højst sandsynligt har vi ikke barberet os hele ugen. For dovne til at barbere armhulen? Så trækker vi da bare i en langærmet trøje.

LÆS OGSÅ: 10 ekstremt irriterende mandetyper

3. Vi piller også næse
Og vi gør det ofte, kan jeg lige så godt tilføje. Ofte sker det, mens vi kører bil. Og jeg er ikke den, der venter, til jeg finder et lommetørklæde - det er for underligt.

4. Vi vasker meget sjældent vores BH’er
Vi har gået rundt i den samme BH i… ubestemmeligt, ubeskriveligt lang tid.
Vores logik fungerer sådan her: Jeg har ikke svedt i dag, så der er da ingen grund til at tage en ny BH på i morgen. Gentag. Gentag. Gentag. Grænsen er ikke fundet endnu.

5. Vi bliver - lige lovligt - kreative, når vi har menstraution
Vi har været tvunget til at rulle et stykke toiletpapir sammen og lægge det i trussen,når vi pludselig opdager, at vi bløder. Ekstra klamhedspoint til dig, der har prøvet at gå sådan rundt en hel dag, fordi du havde travlt med skole eller arbejde.
Bare indrøm det - du har prøvet det.

6. Vi tisser i badet
Er det klamt, eller er det bare en anden vej ned i kloakken. Det vurderer du bare.

LÆS OGSÅ: 22 ting en fyr aldrig må sige til sin kæreste

7. Vi bløder i vores undertøj
Der er bare så mange menstruations-relaterede sandheder om piger, at du tror, det er løgn. Og denne kan simpelthen ikke udelades. Ja, vi bløder i vores undertøj. Meget. Og så vasker vi det i håndvasken. Og så efterlader vi pågældende stykke undertøj i selvsamme vask, før vi går ud om morgenen. Så glemmer vi alt om det, og går i gru rundt og frygter, at en gæst går på toilettet hos os, og ser undertøjet. Men vi lærer aldrig af den fejl, så det vil ske omkring syv gange i vores liv, at gæster vader ind til vores våde, blodafrensede trusser i badeværelsesvasken.

8. Vi kan godt gå gennem længere tid uden at vaske hår.
Til tider er vores hygiejniske standarder altså yderst tvivlsomme. Vi kan godt finde på at lade fire dage gå uden at vaske hår. I stedet bruger vi måske tørshampoo.
Føler vi ikke, vi har tid til at gå i bad, vasker vi bare lige armhulerne og tilføjer et tykt lag parfume over hele kroppen.
Har vi ikke tid til at vaske ansigtet - eller, rettere, er vi for dovne til det - så lægger vi bare et nyt lag makeup over det gamle fra dagen før.

LÆS OGSÅ: Derfor kan kvinder ikke få nok af ‘bad boys’

9. Vi går rundt uden trusser på
Okay, det er måske ikke ALLE piger, der gør det. Og bestemt ikke hele tiden. Nogle gange sker det ved et uheld, andre gange er det helt med vilje.

 

Dagens Gossip