I dag genåbner Danmark: Her kan du blive klippet igen

Foto: Shutterstock.com.

Her er det nu muligt at blive klippet igen hos en frisør.

Håret på hovedet lader sig ikke begrænse af en nedlukning. Der er nok mange danskere, der længes efter en tur til frisøren for at få ordne lokkerne. Samtidig er der også mange frisører, der venter på at kunne hænge et ‘åbent’-skilt i døren igen.

Læs også

Årsopgørelse: Sådan undgår du at skulle betale penge tilbage til SKAT

Hvis du befinder dig på solskinsøen Bornholm, så er det igen muligt at sætte sig i frisørstolen. I dag har øens frisører nemlig fået lov til at åbne igen. 

Den 24. februar præsenterede Mette Frederiksen regeringens genåbningsplan. Her blev det fremlagt, at Bornholm kunne juble lidt mere end resten af landet. Fra 1. marts er liberale serviceerhverv på øen nemlig blevet genåbnet. Det betyder blandt andet, at øens borgere kan få klippet hårets hos deres lokale frisørsalon, og det vækker glæde.

“Det er næsten som at vinde i lotto. At bo på Bornholm lige nu er jo virkelig bare en gave,” lyder det fra Sofie Steinlein til Ekstra Bladet.

Hun ejer frisørsalonen Siro Hairdesign på Store Torvgade i Rønne. 

“Jeg føler virkelig meget med de andre frisører i resten af landet og de andre brancher, der ikke har fået lov at åbne endnu, men vi glæder os til at komme i gang,” fortæller hun til avisen og tilføjer, at der lige nu er en venteliste på syv uger i hendes salon. 

Detailhandlen åbner

Indtil videre er det kun på Bornholm, at frisørerne må lade kunderne sætte sig i stolen og blive klippet.

Til gengæld får detailhandlen lov til at vende tilbage i hele landet, og dermed bliver det igen muligt at handle i diverse butikker i Danmark fra i dag af.

Mette Frederiksen har i dag indkaldt partiformændene fra de andre partier i folketinget til en drøftelse om genåbning af landet. Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Mette Frederiksen indkalder partier til møde om genåbning

 

 

 

Dagens Gossip