IKEA med godt nyt til danskerne: Sænker priserne på en lang række varer

18/09/2023 12:43

Nicolai Steinicke

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu er der godt nyt til alle IKEA-hungrende danskere.

Mest læste i dag

IKEA Danmark tager endnu et skridt mod deres vision om at skabe bedre hjem for danskerne ved at annoncere betydelige prisnedsættelser på over 1000 produkter.

Det skriver IKEA i en pressemeddelelse.

Beslutningen kommer som følge af en stabilisering i råvarepriserne, efter en tid med historiske prisstigninger i detailmarkedet.

Efter flere år med stigende priser i detailhandlen har IKEA besluttet at tage handling. De dyre råvarer og øgede omkostninger på fragt, der har påvirket priserne negativt, er nu blevet mere håndterbare, og IKEA ønsker at levere på deres løfte om at tilbyde møbler og boligtilbehør til overkommelige priser.

- Det er en central del af vores DNA at tilbyde møbler og boligtilbehør til priser, hvor alle kan være med. Det er derigennem, at vi kan gøre en forskel og bidrage til det gode liv i hjemmet for de mange mennesker, fortæller Mads Kristensen, Kommerciel Direktør hos IKEA Danmark

Han fortsatte med at forklare, at de turbulente år, hvor priserne steg voldsomt på råvarer og fragt, tvang IKEA til at tilpasse sig markedet. Nu, med mere stabile forhold, har virksomheden fundet måder at optimere deres værdikæde på, hvilket gør det muligt at sænke priserne til glæde for kunderne.

- De seneste år har været turbulente og betydet, at vi ligesom de fleste andre i detailhandlen har måttet justere vores priser for at følge med de høje stigninger i både råvarepriser og øgede omkostninger på fragt. Nu har situationen så stabiliseret sig, og vi har fundet optimeringsmuligheder i værdikæden, så vi kan sænke prisen på en lang række produkter til glæde for kunderne, uddyber Kristensen.

IKEA Danmark understreger, at pris er en nøgleparameter for virksomheden, og at de vil fortsætte med at arbejde på at tilbyde konkurrencedygtige priser på deres produkter og ydelser.

Så for alle, der drømmer om at opgradere deres hjem uden at sprænge budgettet, kan de se frem til mere overkommelige priser på IKEA's brede udvalg af møbler og boligtilbehør.