Pige opdager skjult kamera på deres badeværelse: Så bliver den chokerende sandhed afsløret

30/08/2023 10:36

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 18-årig kvinde bor sammen med sin mor og sin mors kæreste gennem 5 år Steven.

Mest læste i dag

Ligesom sin mor var Steve enlig far med en 9-årig søn. Sidstnævnte boede ikke hos ham på fuld tid og besøgte ham kun lejlighedsvis.

For nylig opstod der et elektrisk problem i deres hjem, så de skulle have ordnet noget på badeværelset.

I starten var det ikke en big deal, og Steve gik videre og løste problemet. Han var deres altmuligmand, og de gjorde ikke meget ud af denne simple reparation.

En dag måtte den unge kvinde trække ladeblokken ud, fordi den var unormal varm. Hun bemærkede derefter højttalerhuller på siden af ​​opladningsetuiet.

Overrasket over denne mærkelige opdagelse brugte hun sin telefons kamera til at tjekke, hvad der var indeni. Hun lagde mærke til en lille hvid prik, der tog billeder og optog. Det skriver Amomama.

Med en mærkelig følelse i maven tog hun stikket ud af kassen og åbnede bagdækslet. Til sin overraskelse fandt hun en microSD-chip.

Kvinden lagde nervøst microSD-chippen ind i sin computer for at se, hvad der var indeni. Hun havde allerede en følelse, men hun ville gerne bekræfte den.

Desværre indeholdt SD-kortet billeder og videoer af hende og hendes mor, der brugte badeværelset. Alt, hvad de gjorde på badeværelset, blev optaget.

Uden at vide, hvad hun skulle gøre, tog kvinden ud på internettet for at diskutere sin situation. Hun endte med at fortælle sin mor om det og planlagde at flytte ud, indtil hendes mor tog en beslutning.

Hendes mor var rasende. Hun og hendes datter følte sig krænket, og hun kunne ikke tro, at hendes kæreste gennem fem år havde gjort sådan noget.

Desværre turde de ikke gå til politiet, for Steve havde forbindelser i ordensmagten. I stedet konfronterede hans mor Steve med det, og han sagde bare, at det var en ‘for sjov gave’. Det stod dog klart, at det ikke var tilfældet. 

Moderen tog sin datters side og smed Steve ud for denne hændelse. Desværre blev retssagen mod Steve afvist, fordi der ikke var beviser for, at SD-kortet var knyttet til ham.