​Ikea tilbagekalder populær lampe: Fare for at den falder ned

Ikea har valgt at tilbagekalde en lampe, da man har fået flere meldninger om, at lampens glasskærm er faldet ned.

Er du indehaver af en Calypso-lampe fra Ikea, så bør du straks pille den ned og kigge nærmere på lampens datostempel.

I en pressemeddelese advarer møbelgiganten nemlig om, at man har modtaget flere kunderapporter om, at lampens glasskærm kan faldet ned.

Læs også

Et opkald kostede Michael 55.000 kroner: Har mistet hele sin opsparing

I pressemeddelese skriver Ikea:

- Sikkerhed har altid høj prioritet i Ikea. Vi beder derfor alle kunder, der har købt en Calypso lampe om at kontrollere datostemplet på produktet. IKEA beder alle kunder, som har en Calypso lampe, der er produceret i perioden fra 2016 uge 25 til 2017 uge 44 med datostempler 1625 til 1744 om straks at afmontere glasskærmen. Datostemplet findes på pladen mellem fatningerne under glasskærmen.

Her ses Calypso-lampen. Foto: Ikea

Calypso-lampen kan både sidde i loftet eller på væggen og har en skærm af glas, der kan foretage skade, hvis man bliver ramt af den eller kommer i kontakt med glasskår fra en knust skærm.

- Selvom sandsynligheden for at det sker er lille, er risikoen nok til, at Ikea tilbagekalder produktet. Kundernes sikkerhed har førsteprioritet i Ikea, og derfor har vi valgt at tilbagekalde dette parti som en forebyggende foranstaltning, forklarer Emilie Knoester, der er Business Area Manager Lighting and Home Smart hos Ikea.

Læs også

Bølge af voldsomme og seksuelle overfald rammer dansk by: Er der tale om samme gerningsmand?

Der er i alt tale om et parti af cirka 75.000 Calypso-lamper, der alle er solgt i Danmark.

Møbelkæden oplyser, at den pågældende Calypso-lampe med datostempler mellem 1625 og 1744 kan returneres i alle Ikeas varehuse, når kunderne har mulighed for det.

Som kunde kan man vælge at få en ny og forbedret Calypso-lampe lampe eller få pengene refunderet. Købsbevis/kvittering er ikke nødvendig for at få pengene tilbage.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip