Ikke mange danskere kan huske det: Her har du set Kasper Hjulmand før

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

25/03/2024
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Længe før Kasper Hjulmand stod på sidelinjen hos det danske landshold, var han en del af et populært tv-program.

Dagens topnyheder

Mens danskerne oftest ser ham dirigere spillet fra sidelinjen under landsholdskampene, er der en mindre kendt side af landstræner Kasper Hjulmands liv, der fandt sted længe før hans dage i rampelyset. 

Før Hjulmand blev en anerkendt figur i fodboldens verden, havde han og hans kommende hustru, Vibeke, et bemærkelsesværdigt øjeblik i rampelyset, da de deltog i og vandt en bryllupsrejse i det kendte program 'Hjælp - skal vi giftes'.

Det skriver HER&NU

Programmet, som blev ledet af Jarl Friis-Mikkelsen og Ole Stephensen, udfordrede forelskede par til at bevise deres kompatibilitet gennem en række prøver. For Hjulmand og hans forlovede var dette en chance for at vinde en drømmerejse, og de greb den med begge hænder. Deres sejr i programmet belønnede dem med en bryllupsrejse i form af et krydstogt, en begivenhed der fandt sted før Hjulmands karriere skød i vejret, og han blev gift med Vibeke i 2000.

Siden da har parret, sammen med deres børn Mikkel, Liva, og Marcus, stået sammen gennem tykt og tyndt, hvilket understreger den stærke forbindelse, de demonstrerede i tv-programmet.