‘Badehotellet’-stjerne i vild forandring: Sønnen kunne ikke genkende ham

Skrevet af Kamille Isaksen

9 uger siden

|

25/03/2024
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Foto: Mike Kollöffel/TV 2
Simon Stenspil troede, at han skulle til kostumeprøve - men han endte med at gå hjem som et forandret mand.

Dagens topnyheder

Det kom bag på mange, da Simon Stenspil pludselig vendte tilbage i den populære TV 2-serie, ‘Badehotellet’, som karakteren Valter. 

Selvom Simon Stenspil selv havde glædet sig utrolig meget til hans tilbagevenden, så foregik alt ikke helt, som skuespilleren havde forestillet sig. Simon Stenspil mødte netop ind til kostumeprøve, da han pludselig skulle gennemgå en forandring af de helt store.

Det skriver HER&NU.

Skuespilleren fik nemlig klippet sit lange hår og fjernet alt sit skæg. Denne forvandling var nødvendig for at indfange essensen af Valter, den karakter Stenspil portrætterer i seriens 10. og sidste sæson.

"Det er skide sjovt for en skuespiller som mig at få lov til at spille en karakter, der ligger så langt væk fra mig selv," udtaler Simon Stenspil. Han beskriver Valter som en genert og tilbageholdende nordjyde, hvilket står i skarp kontrast til Simons egen udadvendte personlighed og sjællandske baggrund. 

Forvandlingen til Valter kom som en overraskelse, ikke kun for Simonl, men også for hans nærmeste. "Jeg havde ikke forberedt mig selv eller nogen andre på det," fortæller han. Da han vendte hjem efter transformationen, var hans toårige søn, Ziggy, ude af stand til at genkende ham, hvilket førte til en både rørende og humoristisk situation i familien Stenspil-Stokholm.

I opslaget nedenfor kan du se, hvordan Simon Stenspil ser ud, når han ikke portrætterer rollen 'Valder' i Badehotellet.