Indlagt i flere uger: Morten Olsen alvorligt syg

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Der var en rigtig god grund til, at den tidligere landstræner Morten Olsen ikke var at finde ved EM-slutrunden.

Landsholdslegenden Morten Olsen var fraværende, da fodbold-Danmark var opslugt af EM, men der er dog en helt særlig årsag til, at han hverkan var at finde blandt fansene i Parken, som ekspert i et tv-studie eller i avisen.

Den tidligere landstræner var så uheldig at blive smittet med coronavrius, der ramte ham så hårdt, at han måtte indlægges. 

Han var faktisk så medtaget, at han måtte indlægges i flere uger i hjembyen Bruxelles.

Læs også

25-årig mor forlod landet for at blive medlem af ISIS: Det kom hun hurtigt til at fortryde

"Jeg blev smittet i starten af maj måned. Jeg havde som alle andre passet meget på, at jeg ikke fik raget det til mig. Men jeg fik det – og hvordan det skete, ved jeg til dags dato ikke," fortæller Morten Olsen over telefonen til B.T.

Legenden håber derfor, at han man med sin sygdomshistorie kan overbevise coronafornægtere om at lade sig vaccinere - både for deres egen skyld og for andres skyld. 

"Lad jer dog vaccinere. Vi skal gerne komme til et punkt, hvor vi kan begynde at leve normalt igen."

Det stod aldrig så slemt til, at han var i fare for at miste livet, men det var alligevel en særdeles bister omgang for Morten Olsen, som heller ikke selv havde regnet med, at han skulle ende med at blive indlagt med coronavirus, som medførte høj feber og vejrtrækningsbesvær.

Kampen var dog ikke forbi for Morten Olsen, da han blev udskrevet, og han er overbevist om, at der er nogle ting og sager, som sikkert varer ved i flere uger eller måneder, før de er væk.

Læs også

Familie blev nægtet adgang til lounge fordi datteren havde denne t-shirt på

 

 

Dagens Gossip