Inger Støjberg afslører: Derfor følger jeg dem

Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Nu forklarer hun, hvorfor hun følger dem på det sociale medie.

Internettet er fyldt med søde hundevideoer, og det sociale medie Instagram er ingen undtagelser. Her kan man nemt få timevis til at gå med klip med de firbenede.

Læs også

Lars Hjortshøj siger farvel: “Nu ryster vi posen”

Hvis man tager et kig på Inger Støjbergs profil, så flyder det på ingen måde over med hunde i hendes egne billeder. Men scroller man gennem de 128 profiler, som Inger Støjberg følger, så er der rigtig mange hunde-profiler. Det er især racen golden retriever, som det tidligere Venstre-medlem, er vild med. Det fortæller hun i B.T-podcasten Helt væk med Hemmingsen

“Hvis alting er lidt bøvlet, så ser jeg lige ti hundevideoer, inden jeg skal i seng. Så er jeg i godt humør igen. Jeg ser måske også fem om morgenen,” forklarer hun.

For tre år siden mistede hun en golden retriever, der på tragisk vis døde. Den spiste skroget fra en gås og endte på dyrehospitalet. Men den overlevede ikke, forklarer Inger Støjberg i podcasten. 

Herunder kan du se lidt billeder fra de profiler, som Inger Støjberg følger.

Foto: Instagram.

 

Foto: Instagram.

 

Foto: Instagram.

Hundemaver og menneskemaver er forskellige

Eksemplet med Inger Støjbergs hund understreger, at hundemaver og menneskemaver er forskellige. 

Der findes adskillige fødevarer i dit køkken, som kan være meget giftige for din hund, selvom de virker almindelige og uskyldige for os mennesker. Agria Dyreforsikring har på sin hjemmeside en meget omfattende liste over ting, der er giftige for hunde med forklaringer på hvorfor. Den finder du her.

Læs også

Nu sker det: Indkalder til møde om genåbning af Danmark

 

 

 

Dagens Gossip