Inger Støjberg forarger på Facebook: 'Muhammed-tegning er baggrund på min iPad'

Inger Støjberg forarger på Facebook. Foto: Polfoto

I et nyt opsigtsvækkende opslag på Facebook hylder Venstres Inger Støjberg Muhammed-tegningerne, og det vækker debat på hendes profil.

- Jeg synes ærligt talt, at vi skal være stolte over Muhammed-tegningerne! Jeg har selv Kurt Westergaards berømte tegning til at ligge som min baggrundsskærm på min iPad. Det har jeg, fordi jeg elsker Danmark.

Sådan lyder det fra integrations- og udlændingeminister Inger Støjberg (V), der i et opslag på Facebook hylder Muhammed-tegningerne og altså lader alle vide, at hun har en af Kurt Werstergaards kontroversielle Muhammed-tegninger som baggrund på sin iPad. 

I sit opslag skriver Inger Støjberg, at tegningerne har formet danske værdier. 

- De (tegningerne, red.) viser, at vi er et frit land, hvor meninger brydes, og man kan sige, hvad man vil, og kritisere, hvem man vil. De har haft en enorm betydning for vores selvforståelse, vores kamp for at skabe demokrati i verden via vores aktivistiske udenrigspolitik, hvor vore soldater kæmper side om side med vore allierede for at skabe frie samfund, skriver Inger Støjberg. 

Læs også

Ny lov i Tyskland: Kvinder får bøde for at køre bil iført burka

Udlændingeministerens opslag har fået sindene i kog på Facebook, hvor meningerne om Inger Støjbergs brug af Muhammed-tegningerne er delte. 

- Der er forskel på ret og pligt. Din omgang med ytringsfrihed er intet mindre end beskæmmende. Hvornår mon du bliver straffet for de løgne og ulovligheder, du er blevet taget i flere gange? Jeg venter spændt, skriver Thomas Jensen i en kommentar til opslaget.

Læs også

Socialdemokratiet: Stop kontanthjælp til kvinder i burka

- Vil slet ikke tænke på, hvordan Danmark havde set ud, hvis du ikke var der til kæmpe, mange tak fordi du kæmper så hårdt, skriver Søren Larsen.

- Hvordan kan vi have frihedsrettigheder, og hvordan kan Danmark være et frit samfund, når folk som dig mener, at man skal miste retten til kontanthjælp, fordi man bærer tørklæde? spørger Umut Kesen.

Inger Støjberg shitstorm

På blot én time har Inger Støjbergs opslag fået næsten 3.000 reaktioner. 

Læs hele Inger Støjbergs opslag herunder.

Familie gjorde grusom opdagelse i baghaven: 'Som at vågne til et mareridt’

 

Dagens Gossip