Jalousi i swingerklubben: Blev slået fordi pigerne ville være sammen med ham

Foto: Palle Peter Skov/Ritzau Scanpix

En 47-årig mand blev i går dømt 40 dages betinget fængsel, efter at han havde slået en gæst i en swingerklub. Manden skulle angiveligt have slået gæsten, fordi alle pigerne hellere ville være sammen med ham.

Det er ikke unormalt, hvis der falder en lussing eller andre former for slag, når der dyrkes sex i en swingerklub. Det hører dog sjældenhederne til, at der opstår slagsmål mellem de mandlige gæster, som var tilfældet i swingerklubben ‘Tucan Club’ i Almind ved Trekantområdet.

Den 1. december sidste år havde en 47-årig mand nemlig sendt et knytnæveslag i ansigtet mod en anden mand, da begge mænd var gæster i swingerklubben.

Læs også

6 signaler du ikke må ignorere: Sådan fortæller kroppen, at en blodprop er på vej

I går skulle den 47-årige mand derfor møde i Retten i Kolding, hvor han stod tiltalt for vold. Ifølge manden der har en anden etnisk oprindelse end dansk, har han erkendt at have slået manden, men det skyldes, at offeret har været ude efter ham i lang tid.

“Han ser mig ikke som en god mand, en god dansker eller en god swinger,” fortalte han i Retten ifølge JV.dk og fortsatte:

“Jeg ved godt, jeg ikke havde ret til at slå, men jeg forsvarede mig selv. Jeg ville holde ham væk. Jeg slog ham ikke hårdt, og hvis jeg havde bokset på ham, ville han være kommet til skade,” lød det fra den 47-årige mand.

Slog ham på grund af jalousi

Når man lytter til den 47-årige mand, så får man en forståelse af, at han har været et offer gennem længere tid i swingerklubben, og det kulminerede altså til sidst.

Det er dog slet ikke sådan tingene hænger sammen, når man hører fra offeret, der i stedet fortæller, at den 47-årige mand var jaloux, fordi alle pigerne hellere ville være sammen med ham end den 47-årige mand.

“Jeg ved godt, hvad det bunder i. Der var nogle af pigerne, der hellere ville være sammen med mig end ham,” fortalte han ifølge JV.dk.

En medarbejder i klubben havde set den 47-årige mand slå gæsten i swingerklubben, og Retten var også på offerets side i sagen.

De mente nemlig ikke, at han havde handlet i nødværge, selvom offeret havde skubbet til den 47-årige mand, og de idømte ham derfor 40 dages betinget fængsel. Derudover er han blevet pålagt at begynde i psykiatrisk behandling.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

 

 

Dagens Gossip