Jason Watt med morbid kommentar til Peter Madsen: ‘Hvis hun vil skilles, siger du vel, I hvor mange stykker?

Foto: Anders Valdsted/Ritzau Scanpix

Jason Watt var bestemt ikke begejstret for Peter Madsens nye ægteskab med den russiske kvinde, Jenny Curpen, og det holder han ikke skjult på de sociale medier.

I går kom det frem, at den dømte ubådsmorder Peter Madsen, der sidder i fængsel på livstid, er blevet gift med en russisk kvinde ved navn Jenny Curpen.

Det skabte stor debat i Danmark, hvor særligt Peter Madsens nye kone fik et hav af kommentarer, eftersom danskerne ikke kunne forstå, at hun ville giftes med den dømte morder.

Læs også

Forfærdelig ulykke: Mand har mistet livet

Det var dog ikke kun Jenny Curpen, der fik kommentarer, det gjorde også Peter Madsen, og han fik en kommentar fra den tidligere racerkører, Jason Watt, der ikke var fan af deres forhold.

I en kommentar til Peter Madsens opslag, hvor han fortæller, at han er blevet gift med Jenny Curpen, skriver han følgende:

“Hvis hun fortryder og siger til dig, at hun vil skilles, så varer du vel “Ok, i hvor mange stykker?”. Møgsvin” lyder det fra den tidligere racerkører.

Foto: Facebook

Ifølge opslaget på Facebook blev Peter Madsen og Jenny Curpen gift i december, og mere præcist skulle dette være den 19.

Læs også

Peter Madsen er nu blevet gift

 

 

Dagens Gossip