Jeanette Ottesen viser fræk bikini-form

Foto: Instagram @jeanetteottesens

Svømmestjernen Jeanette Ottesen afslører på nyt Instagrambillede, at hun står knivskarpt.

Tidligere verdensmester og europamester Jeanette Ottesen har ikke ligget på den lade side i corona-perioden.

Det ser i hvert fald ikke sådan ud, hvis man ser det seneste billede, hun har lagt op på sin Instagram.

Læs også

Ole Henriksen deler sit corona-trick: Prutter konstant

I en gul bikini poserer hun foran kameraet, og opslaget har på nuværende tidspunkt fået over 4000 likes og mange positive kommentarer. 

Den tidligere håndboldspiler Rikke Hoerlykke skriver ‘Oh my, sexy mom’, mens den danske svømmer Signe Bro kvitterer med teksten ‘Milf’.

Ud at dømme fra antallet af emojis med hjerteøjne og flamme-emojis i kommentarfeltet er der ingen tvivl: Jeanette Ottesen står imponerende skarpt.

Ferie på Mallorca

Bikini-billedet er fra Mallorca, hvor hun lige nu er på ferie med familien. I 2017 blev Jeanette Ottesen mor til Billie-Mai, men det betyder ikke, at hun har trukket sig fra den professionelle svømmeverden.

Målet var OL i Tokyo denne sommer, men det er på grund af corona udskudt til 2021. Men det er kun en fordel for svømmeren.

“Jeg har kun været i gang i halvandet år efter at have født et barn, og det er ikke lang tid at træne sig op mod et OL. Så at jeg får et helt år mere, er en kæmpe fordel for mig,« sagde hun tilbage i marts i et interview med Politiken.

Men selvom hun ikke er klar til OL lige nu, så ser hun nu bragende godt ud og ser også ud til at at være i særdeles god form.  

 

Læs også

Legende skal være med i 'Mads & Monopolet'

 

 

Dagens Gossip