Jesper Skibby deler uventet udfordring i soveværelset: “Jeg har en rottweiler, som er rimelig aggressiv”

Skrevet af Kamille Isaksen

04/12/2023
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix
Jesper Skibby åbner op om udfordringer i soveværelset.

Mest læste i dag

Den nygifte Jesper Skibby står over for en uventet udfordring i sit ægteskab - og det er ikke på grund af børn i huset, som det ellers ofte antages at være problemet.

I podcasten 'Fantasier' afslørede den tidligere cykelrytter, at det ikke er hans 17-årige datter, Elisabeth, der er den største forhindring for intime stunder, men derimod familiens rottweiler, Jax.

Det skriver HER&NU.

Skibby delte humoristisk: "Jeg har en rottweiler, som er rimelig aggressiv. Så hver gang, vi knalder, så går han fuldstændig amok."

Denne uventede opførsel fra hunden skaber komiske øjeblikke i hjemmet, hvor Jesper Skibby påpegede, at Jax synes at passe særligt godt på Jespers kone, Mette, og derfor reagerer hunden på en måde, der skaber vanskeligheder i parrets intime stunder.

Desuden afslørede Skibby, at han selv foretrækker en mere følsom tilgang til seksualitet, modsat konens præferencer, hvilket sandsynligvis er en del af årsagen til hundens uventede adfærd.

- Han passer meget på Elisabeth, og så passer han på Mette - og mig? Jeg kommer lavest i fødekæden, og sådan er det bare. Og så skal jeg fandeme ikke stikke min tissemand op i Mette, det kan jeg love dig for. For hun skriger jo.

Til trods for de komiske udfordringer, som Jax' reaktioner skaber, er Jesper Skibby ikke på nogen måde villig til at skille sig af med familiens elskede firbenede ven. 

Skibby, der giftede sig i Gilleleje Kirke i oktober efter 19 års forhold, er tydeligvis komisk og ærlig omkring de udfordringer, der opstår i hans ægteskab, men fastholder samtidig sin hengivenhed til både sin kone, datter og deres elskede hund.